Victor Piţurcă, greu de îmbrăcat!

Ultima actualizare:
Victor Piţurcă a venit la magazin în jurul orei 16.00
Victor Piţurcă a venit la magazin în jurul orei 16.00

Când nu prea ai ce face, timpul trece destul de greu. Dar dacă îţi permiţi să pierzi o jumătate de după-amiază într-un magazin cu haine de fiţe, de ce să n-o faci? Aşa pare să gândească şi Victor Piţurcă, surprins de fotoreporterii Click! într-o ipostază pe care puţini ar ghici-o.

Discret, dar cochet! Cine ar fi crezut că Victor Piţurcă (62 de ani) pune atât de mult preţ pe îmbrăcăminte şi accesorii? Antrenorul, acum liber de contract, are tot timpul din lume să cutreiere magazinele, lucru pentru care l-ar invidia orice femeie. În urmă cu două zile, în jurul orei 16.00, îmbrăcat sport şi cu telefonul în mână, Piţi a descins la un magazin cu haine de lux din cartierul bucureştean Dorobanţi. A urcat direct la etajul 1, destinat bărbaţilor, şi acolo a rămas pentru următoarele două ore. În tot acest timp, a probat cămăşi, sacouri, pantaloni, geci şi paltoane, mai ceva ca un fotomodel!

Cei din magazine au fost în permanenţă la dispoziţia sa, mai ales că a fost singurul client. Piţurcă a cerut probabil şi să-i fie modificate câteva articole vestimentare, pentru că angajaţii i-au luat măsuri şi şi-au notat, serioşi, în agendă. Serviciile au fost, de altfel, pe măsura preţurilor, care nu sunt pentru toate buzunarele, având în vedere că nu prea găseşti produse sub 1.000 de lei!Pentru Piţurcă însă, banii nu par să reprezinte o problemă, deşi ultimul contract, la arabi, l-a avut până în 2016. Rentabil, ce-i drept: 2 milioane de euro pe an ca antrenor la Al Hilal. Deşi în prezent „stă pe tuşă”, antrenorul pare să fie în discuţii pentru un nou serviciu, cunoscătorii afirmând că ar fi vorba tot de o echipă din Arabia Saudită.


    Victor Piţurcă a venit la magazin în jurul orei 16.00Foto: Mihai Ionescu
Victor Piţurcă a venit la magazin în jurul orei 16.00Foto: Mihai Ionescu
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net