Victorii pe linie în Liga Europa, unde avem trei echipe în turul 2. Cu cine vor juca


    Craiova și bucuria calificării în turul 2 al Ligii EuropaFOTO: Sportpictures.eu
Craiova și bucuria calificării în turul 2 al Ligii EuropaFOTO: Sportpictures.eu

Avem trei formații în turul doi preliminar al Ligii Europa. Universitatea Craiova și FCSB s-au calificat după duble victorii. Viitorul va începe competiția direct de acolo.

Universitatea Craiova a învins cu 3-2 formația azeră FC Sabail, după un meci în care oltenii, deși în fața propriilor suporteri, au tremurat pentru succes. Ei au condus cu 2-0 prin golurile marcate de

Cicâldău (min. 28) și Vătăjelu (54), dar au fost egalați de Ramazanov (67) şi Duventru (69). Victoria a fost adusă de Fortes (90), acesta marcând primul gol pentru Craiova de la sosirea la echipă, în iarnă. Astfel, cu o dublă victorie cu 3-2, oltenii s-au calificat în turul 2 preliminar, unde vor juca împotriva maghiarilor de la Honved.

FCSB s-a calificat după o victorie cu 2-1 obținută pe terenul celor de la Milsami Orhei. Golurile au fost marcate de Dumitru (min. 4) şi Oaidă (42), iar gazdele au redus din diferență prim Bolohan (47). În turul 2, FCSB va juca împotriva armenilor de la Alașkert.

Calificată direct, Viitorul nu va mai juca împotriva formației lui Boloni, Antwerp, ci a celor de la Gent, după decizia Federației Belgiei. Meciurile din turul 2 vor avea loc săptămâna viitoare.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg