Viitorul - Dinamo: Meciul copiilor

image
Puştii lui Dinamo şi cei ai Viitorului promit un meci pe viaţă şi pe moarteFoto: sportpictures.eu

Viitorul şi Dinamo se vor duela marţi seară, cele două având printre cele mai tinere loturi din Liga I, cu medii de 22,2 ani, respectiv 24,8 ani.

Gică Hagi e recunoscut pentru faptul că ia jucători de la vârste fragede, îi creşte la Academie şi apoi îi foloseşte la Viitorul. E clubul cu cei mai mulţi puşti din campionatul intern, iar roş-albii par să copieze acum modelul „Regelui”.La Ovidiu se preconizează un joc spectaculos, având două formaţii care marchează mult, mai ales în duelurile directe, dar şi-n viteză. Vor fi mulţi tineri pe teren, gazdele având cea mai mică medie de vârstă din Liga I, 22,2 ani, procent „stricat” doar de Brandan (33). Dinamoviştii merg şi ei pe aceeaşi idee, iar Andone pare dispus să ofere şanse tinerilor din lot. Rotariu, la 21 de ani, e deja un lider, Filip de asemenea (22), în timp ce unii ca Nedelcearu (20) şi Petre (19) vin puternic din spate. Trupa „câinilor” are o medie de 24,8 ani, portarul de rezervă Penedo (34) fiind „veteranul”. În prima divizie bucureştenii sunt întrecuţi doar de oltenii de la CS U Craiova (23,8 ani).

„Au avut un început ezitant, dar acum şi-au revenit şi sigur va fi un meci spectaculos. Hagi are jucători buni, am văzut că l-a odihnit pe Răzvan Mari pentru jocul cu noi. Sper să plec bucuros de acolo”, a spus dinamovistul Andone, cel care în duelurile directe cu Hagi are o victorie şi o remiză.

Drama din jocul trecut

La întâlnirea precedentă dintre Viitorul şi Dinamo, 3-3, pe terenul roş-albilor s-a produs o tragedie. Mijlocaşul „câinilor” Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren şi-n scurt timp a decedat, medicii intervenind târziu pentru a-i acorda primul ajutor. S-a descoperit că avea probleme cardiace grave şi nu ar fi trebuit să joace fotbal.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
fata violata pixabay
accident defileul jiului gj jpg
image
image
image
image
Tragedie Indonezia, EPA jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg