Zlatan, mai ai loc de tatuaje?

Ultima actualizare:

    Zlatan
Zlatan

După ce a marcat senzaţionalul gol din „foarfecă” împotriva Angliei, suedezul Zlatan Ibrahimovic şi-a expus încă o dată impresionanta colecţie de tatuaje.

„Numai Dumnezeu mă poate judeca", e mesajul care se poate citi pe burta lui „Ibra", ca semn al personalităţii sale rebele şi religioase în acelaşi timp.

Acesta e doar unul dintre numeroasele tatuaje (se spune că are aproximativ 20!) care pot fi admirate pe corpul atacantului suedez. Pasiunea lui Ibrahimovic pentru inscripţiile pe piele s-a născut în 2004, atunci când juca în Italia, la Juventus.

Mai întâi, Zlatan a avut grijă ca întreaga familie să-i fie alături: bărbaţii (tatăl, cei doi fraţi şi cei trei copii) pe braţul drept, iar femeile (mama şi sora) pe braţul stâng, mai aproape de inima sa. Separat, există chiar şi un „Cod" cu toate datele de naştere ale apropiaţilor fotbalistului.

simeon stalpnicul png

Bineînţeles, fotbalistul n-avea cum s-o uite pe soţia sa, Helena (perechea de aşi de pe burtă simbolizează o căsnicie în care cei doi soţi au drepturi egale). Apoi, cu adevărat impresionantă e seria de tatuaje, majoritatea pe spate, prin care „Ibra" se defineşte ca om.

A marcat golul secolului!

Zlatan Ibrahimovic a reuşit să marcheze un gol memorabil în amicalul Suedia - Anglia, (scor 4-2). Atacantul lui PSG a reuşit să fie omul meciului după ce a bătut de unul singur Anglia, marcând toate cele patru goluri.

Ultima reuşita a lui „Ibra" a fost însă una de poveste despre care se va vorbi mult timp de-acum încolo. El a marcat prin „foarfecă" pe spate, de la 27 de metri, spre disperarea dar şi admiraţia englezilor. Golul lui „Ibra" ar putea concura la „cel mai frumos gol al anului 2012", trofeu care se va acorda în Gala Balonului de Aur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net