A fost schimbat când era la toaletă!

Ultima actualizare:

Titular la Bayern, Pavard a părăsit terenul în ultimul meci din cauza unei probleme fiziologice. Bavarezii au obținut un nou succes categoric în Bundesliga. Ei s-au impus cu 4-0 în fața Wolfsburg și sunt lideri autoritari în clasament.

Pavard este la Bayern Munchen din vara lui 2019 / Foto: EPA-EFE
Pavard este la Bayern Munchen din vara lui 2019 / Foto: EPA-EFE

La ultima dispută s-a petrecut și un eveniment mai puțin întâlnit în fotbalul profesionist. Confruntat cu o problemă... presantă, Benjamin Pavard a părăsit terenul în minutul 83. Iar francezul s-a îndreptat rapid spre o toaletă. Apoi, când s-a întors, a observat că fusese înlocuit de Julian Nagelsmann. ”Am vrut să facem o schimbare în acel moment în care Benji a fugit la toaletă”, a explicat antrenorul lui Bayern Munchen. Tehnicianul a așteptat trei minute și, vâzând că jucătorul nu se mai întoarce, l-a scos de pe teren și oficial. ”A fost de preferat să-l schimb nemaifiind pe teren”, a spus Nagelsmann, care, inițiat, intenționa să-l înlocuiască pe Jamal Musiala. Reîntors lângă teren, Pavard a dorit să reintre, însă colegii i-au spus ce s-a întâmplat. Francezul a ascultat, iar apoi s-a amuzat alături de ceilalți.

Robert Lewandowski a mai doborât un record

Golurile victoriei lui Bayern au fost reușite de Thomas Müller (min. 7), Dayot Upamecano (min. 57), Leroy Sané (min. 59) şi Robert Lewandowski (min. 87). Iar ultimul a stabilit încă un record după ce l-a depăşitpe Gerd Muller cu un gol. Polonezul a ajuns la 43 de reuşite într-un an calendaristic în Bundesliga. Este de asemenea al 69-lea gol al său în toate competiţiile, egalându-l pe Cristiano Ronaldo (2013), recordul absolut fiind al lui Lionel Messi (91 goluri în 2012).

În clasament, Bayern este pe primul loc, cu 43 de puncte, cu 9 mai multe decât Borussia Dortmund, echipa de pe locul 2, care a pierdut (2-3) cu Hertha Berlin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net