Emoții pentru Ianis Hagi: s-a accidentat la genunchi

Ianis Hagi trece prin mari emoții în această perioadă. El s-a accidentat vineri seară, la începutul meciului de Cupa Scoției disputat de Glasgow Rangers contra celor de la Stirling Albion și a fost înlocuit în minutul 14.

Ianis Hagi joacă de doi ani la Glasgow Rangers
Ianis Hagi joacă de doi ani la Glasgow Rangers

Titularizat de antrenorul Giovanni van Bronckhorst, Ianis Hagi a rezistat pe teren mai puțin de un sfert de oră în victoria, scor 4-0, obținută de Glasgow Rangers în fața formației Stirling Albion, în 16-imile de finală ale Cupei Scoției. El a acuzat o accidentare la genunchiul drept după ce s-a ciocnit de un adversar în minutul 10. Deși a vrut să continue, durerile erau prea mari, așa că internaționalul român a cerut schimbarea.

La finalul partidei, antrenorul campioanei Scoției a declarat referitor la starea jucătorului de 23 de ani: ”Pot să vă spun că Ianis este OK. A avut o problemă și am fost nevoit să-l schimb, dar vom afla mai multe în zilele următoare. Nu pot să vă spun acum cât de gravă este accidentarea, sperăm să fie totul în regulă și el să poată reveni cât mai repede. Schimbarea lui nu era în plan, dar mă bucur că înlocuitorul lui, Alexander lowry, a intrat foarte bine în meci”, a declarat Giovanni van Bronckhorst după meci.

Dacă nu se va reface în timp util, Ianis Hagi riscă să rateze cel mai important meci din campionat pentru fanii echipei, cel cu rivala de-o viață Celtic Glasgow. Acesta e programat la 2 februarie, pe terenul lui Celtic, care ocupă locul secund în clasament, la patru puncte în spatele liberului Rangers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net