Răzmeriță în Copa América: jucătorii s-au încăierat cu spectatorii, după meci

Ultima actualizare:

Duelul dintre Columbia și Uruguay, câștigat de cea dintâi cu 1-0 și contând pentru semifinalele din Copa América, a fost prilej de tensiuni atât pe teren, cât și în tribune. 

Jucătorii Uruguay-ului au cedat nervos, în semifinala de Copa América (FOTO: EPA)
Jucătorii Uruguay-ului au cedat nervos, în semifinala de Copa América (FOTO: EPA)

Spre finele partidei de miercuri, lucrurile au escaladat, iar cele două echipe s-au îmbrâncit, totul extinzându-se cu repeziciune și în tribune, unde mai mulți jucători, printre care Darwin Núñez, Ronald Araújo şi José María Giménez, s-au îndreptat spre tribune, nervoși pe susținătorii columbieni. 
După fluierul final, au izbucnit încăierări între cele două echipe la centrul terenului, înainte de a se extinde în tribune cu bătăi între suporterii celor două echipe. De altfel, Núñez a fost zărit escaladând amenințător zidul care separa tribunele de teren. Spectatorii n-au rămas indiferenți, fotbalistul fiind „ținta” mai multor obiecte aruncate asupra lui, în cele din urmă întorcându-se pe teren.

De la ce a pornit totul

Potrivit fundaşului José Maria Gimenez, legitimat la Atlético de Madrid, jucătorii s-au supărat din pricina comportamentului spectatorilor, care s-ar fi îmbătat și le-ar fi deranjat rudele prezente în partea respectivă a stadionului. „Este un dezastru, familiile noastre sunt în pericol. A trebuit să urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiaţii cu bebeluşi, nou-născuţi, totul a fost un dezastru, nu era niciun poliţist, au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru şi noi ne apărăm propriile interese. Sper că organizatorii vor fi un pic mai atenţi cu familiile din jurul stadioanelor, este un dezastru total pentru că la fiecare meci se întâmplă acelaşi lucru, familiile noastre suferă din cauza unor oameni care nu ştiu să bea şi se comportă ca nişte copii şi nu sunt decenţi. Sper că vor fi atenţi la meciurile viitoare, pentru că este un dezastru”, a conchis jucătorul.
Revenind la miza sportivă, Columbia se va duela pentru trofeul competiției cu Argentina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net