Spectacol în Liga Campionilor. Bayern-Barca: Lewandowski înfruntă fosta echipă

Etapa a doua din grupele Ligii Campionilor aduce în atenția iubitorilor de fotbal un meci tare, în care Bayern München primește vizita lui FC Barcelona.

Robert Lewandowski, acum în tricoul Barcelonei, își înfruntă fosta echipă - Bayern (FOTO: EPA)
Robert Lewandowski, acum în tricoul Barcelonei, își înfruntă fosta echipă - Bayern (FOTO: EPA)

Partida se așteaptă să fie una extrem de intensă, dat fiind că Robert Lewandowski se întoarce stadionul bavarez, la doar o lună după ce s-a transferat pe Camp Nou. Se așteaptă o atmosferă încrâncenată pe Allianz Arena, nefiind exclus ca fanii lui Bayern să nu fi trecut peste plecarea polonezului în vârstă de 34 de ani.

În acest context, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști de la gazde, Thomas Muller, i-a îndemnat pe susținători la calm, aducând aminte că Robert Lewandowski a pus umărul la multe lucruri bune petrecute la gruparea din München. „Lewy a făcut multe pentru club. Suporterii își vor exprima emoțiile. Ca fost coechipier, cu toate trofeele câștigate, îmi doresc să fie întâmpinat cu căldură. Dar, vom vedea, marți”, a declarat Thomas Muller.

A prinsa aripi la Barcelona

Pe de altă parte, Robert Lewandowski se bucură de un început cum nu se poate mai bun în tricoul catalanilor, marcând deja opt goluri, în primele cinci meciuri oficiale de la FC Barcelona. Aducerea sa pe Camp Nou a fost, așadar, o decizie excelentă pentru conducerea clubului, care era în căutarea unui atacant de aproape doi ani, după ce îl lăsase să plece pe Luis Suárez. Transferul polonezului s-a ridicat la 45 de milioane de euro, salariul său anual fiind de 12 milioane de euro. 

Dacă meciul dintre Bayern și Barcelona se așteaptă să fie cel mai spectaculos, și Liverpool cu Ajax Amsterdam are toate șansele să ofere un fotbal de calitate, cele mai multe dintre meciurile din Liga Campionilor fiind difuzate de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Bayern și Barcelona împart Grupa C cu Viktoria Plzeň și Internazionale Milano, primele două fiind lidere, la egalitate de puncte, trei.

Meciurile de marți, din Liga Campionilor

Viktoria Plzeň - Internazionale Milano (19.45)
Sporting Lisabona - Tottenham Hotspur (19:45)
Bayern München - FC Barcelona (22:00)
FC Porto - Club Brugge (22:00)
Bayern Leverkusen - Atlético Madrid (22:00)
FC Liverpool - Ajax Amsterdam (22:00)
Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt (22.00)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net