Penibil! Meciul Franța-România nu reușește să umple Stade de France


    Stade de France va găzdui meciul de deschidere la Euro 2016, Franța-România
Stade de France va găzdui meciul de deschidere la Euro 2016, Franța-România

Este foarte posibil ca Stade France, stadionul care va găzdui meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal, să nu fie plin la ora partidei. Pe site-ul oficial mai sunt la vânzare câteva sute de bilete, cu câteva ore înainte de meciul Franța-România.

Cu 48 de ore înainte de debutul Euro 2016, pe site-ul oficial mai sunt încă disponibile câteva sute de bilete pentru meciul de deschidere, dintre naționalele Franței și României. Este vorba despre cel puțin 500 de bilete, la categoriile 1 și 2, conform Le Figaro.

Un bilet la categoria 1 costă 445 de euro, însă UEFA avertizează că e posibil ca vizibilitatea să fie afectată, chiar dacă locurile sunt în cea mai bună zonă, în preajma tribunei prezidențiale. Este imposibil să prevezi toate obstacolele ocazionale, ”o cameră de luat vederi, o barieră sau un panou publicitar”. Este motivul pentru care oficialii recomandă biletele de la categoria a doua, al cător preț este de 395 de euro.

Cu excepția meciului cu România, toate partidele francezilor sunt ”sold out”.

Stade de France, din Saint Dennis este piesa de rezistenţă a Franţei în materie de stadioane. Arena din suburbia Parisului va găzdui atât deschiderea, cât şi finala Campionatului European de fotbal. Are o capacitate de 82.000 de locuri, a fost dat în folosinţă în 1998, la Mondialul găzduit şi câştigat de Franţa, şi a costat 290 de milioane de euro. Este unul dintre stadioanele la care s-au făcut lucrări minime de modernizare înainte de acest turneu final.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png