Premieră pentru Halep


    Simona Halep  face la Miami cel mai  bun turneu din anFoto: EPA
Simona Halep face la Miami cel mai bun turneu din anFoto: EPA

Simona Halep trăieşte, la Miami, clipe în premieră în acest sezon. Pentru prima dată în 2017, ea a câştigat două meciuri consecutive. Drept urmare, a ajuns în optimile de finală la Miami.

Duminică seară, Simona a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe letona Anett Kontaveit. A fost un meci în care adversara ei, deşi venită din calificări şi aflată în afara Top 100, i-a pus destule probleme Simonei în primul set. Tocmai de aceea, la finalul partidei, jucătoarea noastră era foarte bucuroasă: „Sunt foarte mulţumită, am jucat cel mai bun tenis din acest an. Sunt foarte fericită şi mă bucur de fiecare moment petrecut aici. Vă mulţumesc pentru că aţi venit. Nu mă aşteptam la atât de multă lume şi vă mulţumesc. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingile repede, să o fac pe adversară să se mişte. Serviciul a fost destul de bun astăzi, totul mi-a mers bine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut să alerg mult”, a declarat Halep, la interviul de după meci.

Luni seară (26 martie), după închiderea ediţiei, Simona a jucat contra australiencei Samantha Stosur, într-o confruntare devenită deja tradiţională. Cele două s-au întâlnit până acum de opt ori, scorul întâlnirilor directe fiind de 4-4. „Va fi cu siguranţă un meci foarte greu. O cunosc pe Sam destul de bine şi ştiu că va fi foarte dificil, dar ştiu cum să joc împotriva ei. O să fie o mare provocare pentru mine, vin după o pauză, astfel că nu am nimic de pierdut. Vreau doar să mă bucur şi să dau totul”, a afirmat ea.

Tot duminică a evoluat în turul al treilea şi Patricia Ţig, care a fost eliminată de Venus Williams. Americanca s-a impus cu 6-3, 6-0, dar Patricia rămâne cu satisfacţia că va intra, de luni, pentru prima dată între primele 90 de jucătoare ale lumii.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg