«Să bea 10 litri de vin, tot este cel mai bun»

image
Gabi Tamaş e cel mai bun din apărarea Stelei

Gabi Tamaş nu a fost convocat de noul seleţcioner al României, Christoph Daum, la naţională pentru meciul cu Muntenegru, din debutul preliminariilor pentru mondialul din Rusia. Tocmai de aceea, antrenorul neamţ a fost criticat de oamenii de fotbal din ţara noastră, cei mai mulţi dintre ei considerându-l pe stelist cel mai bun fundaş din Liga 1 în acest moment.

Revenirea lui Gabi Tamaş la Steaua a fost de bun augur. Fotbalistul de 32 de ani este titular incontestabil în echipa lui Laurenţiu Reghecampf şi a făcut meciuri foarte sigure de la debutul sezonului, fie că a fost vorba de partidele din campionat, fie de cele din cupele europene. Tocmai în acest context, Tamaş a fost alegerea numărul 1 a multor tehnicieni români, întrebaţi vizavi de cuplul de fundaşi centrali cu care naţionala ar fi trebuit să înceapă meciul cu Muntenegru, din preliminariile CM 2018.

image

Cu toate astea, pe noul selecţioner al ”tricolorilor”, Christoph Daum, evoluţiile lui Gabi Tamaş nu l-au convins, iar apărătorul Stelei nu a fost convocat pentru debutul calificărilor la mondial. Antrenorul celor de la Timişoara, Ionuţ Popa, crede că lipsa lui Tamaş de la naţională se datorează mai mult faptului că germanul a fost sfătuit prost de cei din anturaj în privinţa vieţii extrasportive a fundaşului, în niciun caz pentru evoluţiile sale din teren. ” “Oricât aş fi de rău voitor, pe Tamaş nu îl pot lăsa afară, indiferent că bea 10 litri de vin. Şi eu l-am avut pe Bâlbă la Iaşi, îi spuneam faci ce vrei la echipă pentru că dai goluri. Aşa şi Tamaş, e cel mai bun stopper din ţară”, a spus Ionuţ Popa.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
mahsa amini protest par taiat berlin 23 septembrie epa efe
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg