Să colorăm Turnul Eiffel în roşu, galben şi albastru!


    Toate ţările finaliste  au şansa de a-şi  vedea culorile  drapelului în Paris
Toate ţările finaliste au şansa de a-şi vedea culorile drapelului în Paris

UEFA colaborează cu sponsorii şi autorităţile locale franceze pentru a face din Euro 2016 o sărbătoare fotbalistică în toată regula. Astfel, Primăria Parisului a acceptat o propunere inedită din partea companiei de telefonie Orange de a personaliza Turnul Eiffel.

Faimoasa construcţie metalică finalizată pe malul Senei în 1889 a furat prestigiul unor monumente culturale mult mai vechi şi mai importante din Paris. Acum, Turnul Eiffel e cel mai vizitat obiectiv turistic din capitala Franţei, iar organizatorii Euro 2016 îl vor pune şi în centrul turneului final din această vară. Compania franceză Orange a organizat un concurs pe site-urile de socializare Facebook, Instagram şi Twitter prin care fanii tuturor echipelor participante să poată decide ca Turnul Eiffel să lumineze o seară în culorile ţării lor. Tot ce trebuie să facă suporterii este să posteze pe una dintre reţelele enumerate mai sus semnul # urmat de primele trei litere din numele selecţionatei respective, din limba engleză.

Torje şi coechipierii  lui speră la un  turneu memorabil
Torje şi coechipierii lui speră la un turneu memorabil

Adică pentru România e suficient #ROU. Orange va număra zilnic ­postările fanilor, iar ţara care va avea cele mai multe va lumina Turnul Eiffel de la încheierea ultimului joc al zilei până la miezul nopţii. Cum românii sunt maeştri în Facebook, Instagram şi Twitter, n-ar fi rău pentru imaginea noastră să reuşim luminarea pentru câteva ore a simbolului Pa­risului în roşu, galben şi albastru. Campania începe în 11 iunie, în a doua zi a turneului. Iar totul depinde de fiecare dintre noi!

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
Kanye West si Julia Fox jpg
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png