Actrița faimoasă care semăna cu Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Coincidența bizară legată de moartea celor două

Ultima actualizare:

Jeannette Charles, actrița care a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a în nenumărate filme vreme de 50 de ani, semănând izbitor cu răposata suvernă a Marii Britanii, a încetat din viață pe 2 iunie 2024, la vârsta de 96 de ani. Regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022, tot la vârsta de 96 de ani.

Jeannette Charles, actrița care a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a în zeci de filme
Jeannette Charles, actrița care a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a în zeci de filme

Actrița britanică cunoscută mai ales pentru asemănarea izbitoare cu Regina Elisabeta a II-a, pe care a interpretat-o timp de 50 de ani, în „National Lampoon’s European Vacation”, în primul film „Naked Gun” și în ultimul film „Austin Powers”, a murit pe 2 iunie 2024, într-o unitate de spitalizare din Great Baddow, Essex, Marea Britanie.

Jeannette Charles avea 96 de ani, întocmai ca răposata suverană, care s-a stins din viață în septembrie 2022, tot la vârsta de 96 de ani. „Mama a fost un personaj real și o forță a naturii. A avut o viață uimitoare”, a declarat fiica actriței, Carol Christophi, potrivit tabloidului britanic The Guardian.

Asemănarea izbitoare dintre Jeannette și suverană a atras atenția încă de când era copilă. Ea a început să o joace pe Regina Elisabeta a II-a în filme după ce artista Jane Thornhill a trimis un portret al actriței la expoziția de vară a Academiei Regale de Arte în 1972, iar Palatul Buckingham a fost întrebat dacă regina a participat, răspunsul fiind, evident, nu:

Considerată cea mai faimoasă sosie a Reginei Elisabeta a II-a

„După aceea, telefonul meu nu a încetat să sune. Am dat interviu pentru ziare, reviste și radio, iar un agent a spus că asemănarea mea cu regina ar putea aduce bani frumoși”, declara Jeannette în 2022.

În următorii 50 de ani, a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a în videoclipuri muzicale, a apărut la emisiunea Saturday Night Live, a fost angajată să împartă cadouri alături de Liberace și chiar a prezentat un disc de argint trupei Queen. Până când s-a retras în 2014, a fost considerată cea mai faimoasă sosie a suveranei.

Ea a fost întotdeauna respectuoasă față de regină și a adorat Familia Regală”, a mai spus fiica actriței.

Jeannette Charles s-a născut pe 15 octombrie 1927, la aproximativ 18 luni după Elisabeta a II-a. La vârsta de 24 de ani, s-a mutat în SUA, unde a lucrat ca secretară în Texas și l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Kenneth, un director executiv al British Petroleum. S-au căsătorit în Calgary, Alberta, și au locuit în Libia înainte de a fugi în urma loviturii de stat a lui Muammar Gaddafi din 1969. Printr-un deznodământ neașteptat de destin, atât ea, cât și răposata suverană au murit la 96 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net