Brad Pitt s-a făcut sculptor! Ce lucrări ale actorului pot fi admirate la o expoziție din Finlanda

Brad Pitt continuă să ne uimească. Celebrul actor de la Hollywood ne arată că viața poate fi mereu imprevizibilă, chiar și la 58 de ani. Starul american și-a făcut debutul ca sculptor, într-o expoziție de grup la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, Finlanda, iar fanii săi sunt impresionați.

image

Brad Pitt s-a apucat de sculptură în 2017. Faimosul actor și-a găsit acest „hobby” după divorțul tumultuos de actrița Angelina Jolie. 

Nu rata nici: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

În această toamnă, nouă lucrări ale vedetei vor fi expuse la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, din Finlanda, în cadrul expoziției „We”, care poate fi admirată până pe 15 ianuarie 2023.

Printre sculpturile lui Pitt numără o structură în formă de casă turnată în silicon transparent cu urme de gloanțe. Tototdată, la expoziția din Finlanda poate fi admirată și prima sa sculptură, din 2017, denumită „House A Go Go”, care este o casă în miniatură de 45 cm făcută din scoarță de copac.

Premieră pentru Brad Pitt. Actorul are 9 lucrări expuse la un muzeu din Finlanda

image
Brad Pitt a debutat ca sculptor. Foto - Sara Hildén Art Museum

O piesă lăudată este reprezentată de o cutie de bronz de mărimea unui sicriu, care are pe suprafața sa mâini, picioare și fețe care încearcă să străpungă structura din diferite unghiuri. Totodată, fanii vedetei pot vedea sculptura pe perete din ipsos „Țintindu-te pe tine, m-am văzut pe mine, dar era prea târziu de această dată”, creată în 2020. Aceasta înfățișează o luptă între opt figuri.

Vezi și: Brad Pitt trăiește ca un rege! Cum arată conacul de 40 de milioane de dolari cumpărat de faimosul actor

„Pentru mine este vorba despre auto reflecție... S-a născut din ceea ce eu numesc un 'inventar radical al sinelui'. Și devin cu adevărat brutal de sincer cu mine și ținând cont de cei pe care poate i-am rănit și de momentele în care tocmai am greșit”, a spus Brad Pitt despre pasiunea sa artistică, într-o declarație trimisă prin e-mail către The Art Newspaper, conform Antena 3.

Citește și: Brad Pitt iubește din nou, la 6 ani după despărțirea de Angelina Jolie!

Operele de artă ale actorului apar alături de cele ale muzicianului Nick Cave și ale artistului Thomas Houseago.

Pentru cântărețul și compozitorul australian Nick Cave, expoziția din Finlanda reprezintă, de asemenea, debutul artistic. Acesta a expus „The Devil: A Life”, care include 17 piese individuale cu înălțimea cuprinsă între 15 și 50 cm, fiecare lucrată manual, pictată de Cave în Anglia, între 2020 și 2022, potrivit cnn.com.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
cub silvia chifiriuc png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Sistem de rachete BUK FOTO Shutterstock jpg
barbat arestat jpeg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg