Câți bani trebuie să îi dea Ronaldo partenerei sale dacă o părăsește! Georgina Rodriguez este asigurată pe viață

Ultima actualizare:

În cazul în care Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo ar pune „stop” relației lor, femeia ar rămâne cu o avere impresionantă. Totul a fost trecut într-un contract și se pare că Georgina s-a asigurat pe viață!

Georgiana Rodriguez este asigurată pe viață
Georgiana Rodriguez este asigurată pe viață

Ce sumă trebuie să îi dea Ronaldo partenerei sale, dacă cei doi se despart

Relația dintre Ronaldo și Georgina Rodriguez a început în 2017, la un an după ce s-au cunoscut într-un magazin Gucci din Madrid, unde Georgina lucra ca vânzătoare. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și iată că sunt împreună și acum, după 8 ani de zile. Totuși, dacă s-ar întâmpla la un moment dat să dirvorțeze, din această separare cel mai bine ar ieși Georgiana, nu Ronaldo, spre surprinderea tuturor. De ce? Ei bine, datorită unui contract prin care Georgiana ar primi din partea super fotbalistului o sumă impresionantă de bani.

Averea impresionantă a lui Cristiano Ronaldo este evaluată la circa 650 de milioane de euro. În prezent, jucătorul evoluează la clubul Al-Nassr din Arabia Saudită, unde câștigă aproximativ 200 de milioane de euro anual, consolidându-și poziția de cel mai bine plătit fotbalist din lume. 

Recent, revista portugheză TV GUIA a dezvăluit existența unui acord contractual între Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, care reglementează conviețuirea lor și asigură stabilitatea financiară a Georginei în cazul unei eventuale despărțiri de celebrul fotbalist. Potrivit sursei, acordul stipulează că, în cazul în care relația lor s-ar încheia, Cristiano Ronaldo ar fi obligat să îi plătească Georginei Rodriguez suma incredibilă de 100.000 de euro pe lună, pentru tot restul vieții acesteia. În plus față de compensația lunară, acordul mai prevede că Georgina Rodriguez ar deveni proprietara unei proprietăți de lux din Madrid, în cazul unei despărțiri. Vila, care se întinde pe o suprafață de 950 de metri pătrați și este situată pe un teren deosebit de mare de 4.000 de metri pătrați, a fost achiziționată de Cristiano Ronaldo în anul 2010, pentru suma de cinci milioane de euro. 

Se pare că acest acord a fost încheiat după nașterea primei lor fiice, Alana Martina, ei fiind împreună încă din 2017. În prezent, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au doi copii, iar Ronaldo mai are trei copii din relații anterioare: Cristiano Junior și gemenii Eva și Mateo, născuți cu ajutorul unei mame surogat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
Marius Sumudica (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
BCR Sport Arena Streetball Finala 005 jpg
Ianis Hagi (Sportpictures) jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Romania Lituania (Sportpictures) jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net