Ce bine se țin bunicii sexy de la Hollywood! Sportul și femeile mai tinere îi ajută să rămână în formă

Vârsta e doar un număr! O demonstrează acești bunicuți de la Hollywood care, deși au trecut demult de prima tinerețe, se țin bine și încă fac sport. Unde mai pui că au și iubite tinerele.

Dolph Lundgren (65 de ani), la o ieșire în oraș cu iubita Emma Krokdal (25 de ani)
Dolph Lundgren (65 de ani), la o ieșire în oraș cu iubita Emma Krokdal (25 de ani)

Foto: Profimedia

Dolph Lundgren are o iubită cu 40 de ani mai tânără

Exemplul perfect este Dolph Lundgren (65 de ani)! Actorul a fost fotografiat recent alături de iubita sa, Emma Krokdal (25 de ani), la o ieșire în oraș, în Hollywood, relatează Daily Mail. Îmbrăcat la costum, starul a fost văzut purtând încă o orteză la picior, după ce în august a fost operat la gleznă. Îmbrăcată într-o rochiță mini, Emma Krokdal a pozat fericită alături de starul din „Soldat Universal”.

Citește și: Uriașul din ”Eroi de sacrificiu” s-a transformat în fetiță cu cârlionți. Dolph Lundgren, de nerecunoscut!

Actorul de origine suedeză este specializat în arte marțiale și continuă să se antreneze pentru a se menține într-o formă optimă. Dolph Lundgren are o avere de 18 milioane de dolari și a fost căsătorit de două ori, cu Perri Momm, în perioada 1991-1992, și cu Anette Qviberg, între anii 1994 și 2011. Cu cea din urmă are două fete mari, pe Ida (26 de ani) și Gretha (20 de ani).

Pe iubita mai tânără a cunoscut-o în urmă cu aproape trei ani. Dolph și Emma s-au logodit în 2020. „Se spune că tinerețea este irosită pe cei tineri și, deși acest lucru nu este adevărat pentru toată lumea, precum Emma, ​​este adevărat pentru mine, deoarece m-am maturizat foarte târziu.”, a declarat starul în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Dolph Lundgren s-a logodit cu un antrenor personal în vârstă de 24 de ani, după doar câteva luni de relaţie

Arnold Schwarzenegger merge zilnic cu bicicleta

Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă fizică de invidiat (Foto: Profimedia)
Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă fizică de invidiat (Foto: Profimedia)

Află șiArnold Schwarzenegger, mesaj tranșant pentru Europa: «Avem mâinile pătate de sânge»

Și Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă de zile mari! Septuagenarul nu vrea să se lase de sport nici în ruptul capului. Musculosul actor, care are o avere de 450 de milioane de dolari, a fost surprins plimbându-se cu bicicleta, miercuri, în Santa Monica, îmbrăcat în trening și o geacă mov.

Starul din „Terminatorul” a fost culturist în tinerețe și vrea să rămână sănătos, mai ales că acum patru ani a trecut printr-o operație pe cord deschis. Fostul guvernator al Californiei a divorțat de Maria Shriver (67 de ani) în 2021 și are cinci copii: Katherine, Christina, Patrick, Christopher și Joseph, ultimul dintr-o relație extraconjugală.

Acum, el se iubește cu Heather Milligan (47 de ani), de profesie kinetoterapeut, potrivit site-ului essentiallysports.com. Averea lui Milligan este estimată la aproximativ 1-5 milioane de dolari, față de cea a fostei soții a lui Arnold, care se lăuda cu 200 de milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier. O femeie a fost rănită

Harrison Ford încă are mușchi

Harrison Ford are 80 de ani (Foto: Profimedia)
Harrison Ford are 80 de ani (Foto: Profimedia)

Nici Harrison Ford (80 de ani) nu se lasă mai prejos! Celebrul actor a fost văzut urcând la bordul avionului său privat, marți, alături de soția sa mai tânără Calista Flockhart (58 de ani) - celebra actriță din "Ally McBeal".

Iată și: Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar

Octogenarul este și el foarte activ. De curând, a terminat filmările pentru „Indiana Jones 5”, care va apărea în cinematografe anul viitor. Harrison are cinci copii, Ben (55 de ani), Willard (53 de ani), Georgia (32 de ani), Malcom (35 de ani) și Liam (21 de ani). El are, de asemenea, două divorțuri la activ. A mai fost căsătorit în trecut cu Mary Marquardt și Melissa Mathison.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
incendiu jpeg
Accident mortal pe DN1 la Hula Bradului în Sibiu cu șase victime Sursă ISU Sibiu mp4 thumbnail png
Remus Iosub câștigător iumor Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg