Ce bine se țin bunicii sexy de la Hollywood! Sportul și femeile mai tinere îi ajută să rămână în formă

Vârsta e doar un număr! O demonstrează acești bunicuți de la Hollywood care, deși au trecut demult de prima tinerețe, se țin bine și încă fac sport. Unde mai pui că au și iubite tinerele.

Dolph Lundgren (65 de ani), la o ieșire în oraș cu iubita Emma Krokdal (25 de ani)
Dolph Lundgren (65 de ani), la o ieșire în oraș cu iubita Emma Krokdal (25 de ani)

Foto: Profimedia

Dolph Lundgren are o iubită cu 40 de ani mai tânără

Exemplul perfect este Dolph Lundgren (65 de ani)! Actorul a fost fotografiat recent alături de iubita sa, Emma Krokdal (25 de ani), la o ieșire în oraș, în Hollywood, relatează Daily Mail. Îmbrăcat la costum, starul a fost văzut purtând încă o orteză la picior, după ce în august a fost operat la gleznă. Îmbrăcată într-o rochiță mini, Emma Krokdal a pozat fericită alături de starul din „Soldat Universal”.

Citește și: Uriașul din ”Eroi de sacrificiu” s-a transformat în fetiță cu cârlionți. Dolph Lundgren, de nerecunoscut!

Actorul de origine suedeză este specializat în arte marțiale și continuă să se antreneze pentru a se menține într-o formă optimă. Dolph Lundgren are o avere de 18 milioane de dolari și a fost căsătorit de două ori, cu Perri Momm, în perioada 1991-1992, și cu Anette Qviberg, între anii 1994 și 2011. Cu cea din urmă are două fete mari, pe Ida (26 de ani) și Gretha (20 de ani).

Pe iubita mai tânără a cunoscut-o în urmă cu aproape trei ani. Dolph și Emma s-au logodit în 2020. „Se spune că tinerețea este irosită pe cei tineri și, deși acest lucru nu este adevărat pentru toată lumea, precum Emma, ​​este adevărat pentru mine, deoarece m-am maturizat foarte târziu.”, a declarat starul în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Dolph Lundgren s-a logodit cu un antrenor personal în vârstă de 24 de ani, după doar câteva luni de relaţie

Arnold Schwarzenegger merge zilnic cu bicicleta

Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă fizică de invidiat (Foto: Profimedia)
Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă fizică de invidiat (Foto: Profimedia)

Află șiArnold Schwarzenegger, mesaj tranșant pentru Europa: «Avem mâinile pătate de sânge»

Și Arnold Schwarzenegger (75 de ani) este într-o formă de zile mari! Septuagenarul nu vrea să se lase de sport nici în ruptul capului. Musculosul actor, care are o avere de 450 de milioane de dolari, a fost surprins plimbându-se cu bicicleta, miercuri, în Santa Monica, îmbrăcat în trening și o geacă mov.

Starul din „Terminatorul” a fost culturist în tinerețe și vrea să rămână sănătos, mai ales că acum patru ani a trecut printr-o operație pe cord deschis. Fostul guvernator al Californiei a divorțat de Maria Shriver (67 de ani) în 2021 și are cinci copii: Katherine, Christina, Patrick, Christopher și Joseph, ultimul dintr-o relație extraconjugală.

Acum, el se iubește cu Heather Milligan (47 de ani), de profesie kinetoterapeut, potrivit site-ului essentiallysports.com. Averea lui Milligan este estimată la aproximativ 1-5 milioane de dolari, față de cea a fostei soții a lui Arnold, care se lăuda cu 200 de milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier. O femeie a fost rănită

Harrison Ford încă are mușchi

Harrison Ford are 80 de ani (Foto: Profimedia)
Harrison Ford are 80 de ani (Foto: Profimedia)

Nici Harrison Ford (80 de ani) nu se lasă mai prejos! Celebrul actor a fost văzut urcând la bordul avionului său privat, marți, alături de soția sa mai tânără Calista Flockhart (58 de ani) - celebra actriță din "Ally McBeal".

Iată și: Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar

Octogenarul este și el foarte activ. De curând, a terminat filmările pentru „Indiana Jones 5”, care va apărea în cinematografe anul viitor. Harrison are cinci copii, Ben (55 de ani), Willard (53 de ani), Georgia (32 de ani), Malcom (35 de ani) și Liam (21 de ani). El are, de asemenea, două divorțuri la activ. A mai fost căsătorit în trecut cu Mary Marquardt și Melissa Mathison.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net