Ce elegantă e fiica lui David Beckham, la doar 10 ani

Ultima actualizare:

Harper Beckham a avut o apariţie de revistă, în Veneţia, luni seară (13 iunie). Fiica de 10 ani a lui David şi Victoria Beckham l-a însoţit pe tatăl ei, la un eveniment de fiţe, organizat la Teatrul Fenice, din oraşul italian.

Deşi are doar 10 ani, se vede că Harper e fiica Victoriei Beckham, fostă Posh Spice şi creatoare de modă. Mezina familiei a purtat o rochie lungă, roz cu mov, fără mâneci, care a costat 1.900 de euro, iar părul a fost dat pe spate, lăsat să cadă liber. Harper a fost atentă, însă, la confortul personal şi nu a purtat vreo pereche de sandale sau tocuri, ci nişte adidaşi albi cu mov.

Citeşte şi: Mai e la modă să fii super slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei

Fata lui Beckham a fost toată numai un zâmbet, în compania tatăl ei. Cei doi au venit ţinându-se de mână, iar pe chipul lui David se putea citi cât de mândru e de fiica sa.

Fostul fotbalist în vârstă de 47 de ani, a arătat impecabil, la rândul lui. Beckham a venit îmbrăcat într-un costum negru, cămaşă albă şi ochelari de soare.

Citeşte şi: Cruz şi Harper Beckham, botezaţi de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva Longoria

Beckham şi Harper, vacanţă tată-fiică, în Veneţia

David şi Harper au plecat într-o vacanţă doar ei doi, pentru a petrece mai mult timp împreună. Aşa se face că ceilalţi trei copii ai fostului fotbalist, Brooklyn (21 de ani), Romeo (19 ani) şi Cruz (17 ani), dar nici Victoria nu au fost prezenţi la evenimentul din Veneţia.

Atât David, cât şi Victoria sunt topiţi după singura lor fată, pentru care ar face orice. Având în vedere că mama ei are propria casă de modă, Harper are mereu parte de haine făcute special pentru ea, care costă mii de euro.  

Citeşte şi: David Beckham, mesaj surprinzător pentru soție: «Nemernico». Reacția genială a Victoriei

David Beckham, criticat pentru o pupă pe Harper pe buze

David Beckham e foarte afectuos cu Harper
David Beckham e foarte afectuos cu Harper

David a creat o adevărată controversă, după ce a publicat imagini în care o sărută pe Harper pe buze. El şi-a justificat însă gestul spunând că a făcut aşa cu toţi copiii lui, chiar dacă a renunţat să îi mai sărute pe băieţii care au crescut. Fostul fotbalist a spus că el şi Victoria sunt foarte afectuoşi cu familia lor şi vor să le arate celor mici că îi vor iubi necondiţionat. Şi fosta membră a trupei Spice Girls s-a fotografiat în timp ce o pupa pe fiica ei pe buze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net