Coolio, în căutarea unei iubite românce. Uite-l cu Adelina Pestrițu

Ultima actualizare:

Celebrul rapper american Coolio a vizitat România de mai multe ori, timp în care a realizat că și-ar dori să aibă o iubită româncă. Acesta a făcut dezvăluirea în anul 2013, atunci când a fost invitat la o emisiune prezentată de Adelina Pestrițu și Mădălin Ionescu. 

Coolio era impresionat de faptul că de-a lungul vizitelor sale a reușit să vadă cât de mult a evoluat România, iar totul a devenit mult mai liniștit.

Vezi și: Coolio şi fiul său, colegi de celulă?

,,Încerc să îmi găsesc o iubită în România. Cred că, în timp, am fost în România de patru sau cinci ori. Am venit chiar și când lucrurile nu erau așa liniștite ca acum, este plăcut să vezi că țara a evoluat.", a povestit Coolio, invitat în platoul emisiunii WOWbiz.

Citește și: Rapper-ul Nipsey Hussle a murit împușcat! Mesajul cutremurător publicat înainte de crimă

Coolio, alături de Adelina Pestrițu și Mădălin Ionescu, în emisiunea Wowbiz
Coolio, alături de Adelina Pestrițu și Mădălin Ionescu, în emisiunea Wowbiz

Viața amoroasă a lui Coolio

În ceea ce privește viața sa amoroasă, artistul ar fi avut în jur de 11 copii, cu mai multe femei. Nu suntem chiar sigur de numărul copiilor, însă cei enumerați sunt cei care au fpst făcutți public. Așadar, printre odraslele lui se numără Grtis Ivey, Brandi Ivey, Milan Ivey, Darius Ivey, Zhane și Ivey, Jackie Ivey, Kate Ivey, Shayne Ivey, Artisha Ivey și Artis Ivey III.

Vezi și: Cântăreț mort într-un accident aviatic, la doar 28 de ani! Artistul se ducea la ziua de naștere a iubitei

Acesta fost căsătorit cu Josefa Salinas din 1996 până în 2000, alături de care a avut patru copii. Coolio și Josefa au rămas probabil în relații bune, având în vedere faptul că femeia îl susținea până și anul acesta pe artist, pe rețelele de socializare.

Ceilalți copii sunt din diverse relații, iar la momentul morții sale, rapper-ul era împreună cu modelul Mimi Ivey. Relația celor doi a fost prezentată într-un episod din Celebrity Wife Swap.

Iată și: Tragedie cumplită în lumea muzicii! A murit celebrul Coolio, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi

Cariera lui Coolio

Artis Leon Ivey J, cunoscut sub numele de Coolio, a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani. ,,Fantastic Voyage" a fost primul său hit, iar ,,Gangsta's Paradise", de pe coloana sonoră a filmului ,,Dangerous Minds" i-a adus artistului în anul 1996 un premiu Grammy.

Ups: Coolio a fost în România în urmă cu 10 ani. A fugit din hotel cu băutură de 700 de euro

Miercuri, 28 septembrie, Coolio a murit. Acesta se afla în vizită la un prieten, însă încă nu se știe cu exactitate cauza morții lui. Medicii suspectează că celebrul artist a murit după ce ar fi suferit un stop cardiac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net