Rapper-ul Nipsey Hussle a murit împușcat! Mesajul cutremurător publicat înainte de crimă


    Nipsey Hussle a murit împușcat în Los AngelesFoto: Getty
Nipsey Hussle a murit împușcat în Los AngelesFoto: Getty

Nipsey Hussle, pe numele său real Ermias Davidson Asghedom, a fost împușcat în Los Angeles, duminică (31 martie), în Los Angeles. Rapper-ul avea doar 33 de ani. Alături de el, atacatorul a mai făcut două victime, una dintre ele fiind în stare gravă la spital.

Cel care a deschis focul asupra lui Nipsey Hussle a fugit de la locul crimei într-o mașină, potrivit poliției. Suspectul nu a fost prins încă. Moartea rapper-ului nominalizat la Grammy a îndoliat lumea muzicală de peste Ocean. Anchetatorii susțin că Nipsey Hussle a fost împușcat de mai multe ori în parcarea Marathon Clothing, magazin pe care artistul îl deținea. Rapper-ul a murit la spital, iar unul dintre ceilalți bărbați împușcați se află în stare gravă. A treia victimă a refuzat spitalizare, potrivit NBC NEWS

Ultimul mesaj publicat de Nipsey Hussle

Nipsey Hussle avea 33 de ani
Nipsey Hussle avea 33 de ani

Nu se cunosc mai multe detalii despre oribila crimă, însă cu doar câteva ore înainte să moară, Nipsey Hussle a scris pe twitter următorul mesaj: „Este o binecuvântare să ai dușmani puternici”. Există voci care spun că a fost ucis de o bandă rivală, mai ales că se pare că Nipsey Hussle urma să țină un discurs împotriva violențelor de acest gen. 

„Emias Asghedom, cunoscut drept artistul hip-hop Nipsey Hussle, a fost un tată, un om de afaceri, un entertainer și o inspirație pentru mulți. Comunitatea noastră a pierdut prea mulți oameni tineri care aveau un viitor strălucit în față, din cauza violenței armate”, a transmis Mark Ridley-Thomas, unul dintre membri Consiliului de Supraveghere din Los Angeles. 

Cum au reacționat starurile după moartea lui Nipsey Hussle

Anul trecut, Nipsey Hussle a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, dar a pierdut în fața lui Cardi B.  De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai mulți artiști de renume, printre care Drake, Kendrick Lamar, Meek Mill, Young Thug. YG și Ty Dolla Sign. 

„Nu are niciun sense! Sunt șocată! Doamne, ajută-i sufletul să se odihnească în pace și dă-le putere celor dragi lui. Îmi pare rău că ai pățit asta, Nipsey Hussle”, a scris Rihanna pe Twitter.

Și Pharell Williams și-a exprimat condoleanțele: „Ai fost o inspirație positivă pentru comunitatea noastră, de fiecare dată când ai avut șansa. Datorită acestui fapt, ai inspirat milioane de oameni care îți vor duce moștenirea pei departe. Odihnește-te printre stele”.

„Nipsey, ești o legendă. Îți respect și îți admir cariera și tot ce ai făcut pentru cartierul nostru. Mi s-a frânt inima când am văzut știrile. Mă rog pentru cei dragi ție. Dumnezeu a avut planuri mai mari pentru tine”, a reacționat J. Cole pe o rețea socială. 

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
biserica din pustietate de departe jpg
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png