Cum arată astăzi PSY, artistul care a dat lumea peste cap cu Gangnam Style. Are 46 de ani în prezent

În vara anului 2012, întreaga planetă făcea cunoștință cu un nou fenomen muzical: PSY, sud-coreeanul Park Jae-sang, care lansa piesa „Gangnam Style”. Videoclipul melodiei a devenit primul din istorie care a depășit două miliarde (în prezent, 5 miliarde) de vizualizări pe YouTube, iar artistul continuă și în prezent să captiveze publicul cu stilul său unic și interpretările electrizante.

Cum arată astăzi PSY, artistul care a dat lumea peste cap cu Gangnam Style / foto: Instagram
Cum arată astăzi PSY, artistul care a dat lumea peste cap cu Gangnam Style / foto: Instagram

Din 2012 și până acum, peste 200 de videoclipuri muzicale au depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube. „Regele” vizualizărilor a fost pentru mult timp melodia sud-coreeanului cunoscut sub numele de PSY, „Gangnam Style”, primul videoclip din istorie care a reușit să treacă de un miliard de vizualizări.

În prezent, „Gangnam style” are peste 5 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube, iar atunci când a cunoscut celebritatea, artistul a apărut la emisiuni celebre, precum „The Ellen DeGeneres Show” și „Saturday Night Live”. În anul 2017, a lansat alte două hituri, „I luv it” și „New face”, care au intrat direct pe primele două locuri în topul Billboard Hot 100, însă pe YouTube nu s-au ridicat la nivelul celebrei „Gangnam style”. Un alt videoclip, „Gentleman”, a stabilit un nou record pe YouTube, cu 38 de milioane de vizualizări într-o singură zi.

PSY, pe numele său real, Park Jae-sang, are acum 46 de ani și continuă să captiveze publicul cu stilul său unic și interpretările electrizante. Artistul K-pop din Coreea de Sud a cucerit un mapamond întreg și a devenit star peste noapte. După piesa „Gangnam Style” și alte melodii care au înregistrat un succes destul de mare, a făcut și o colaborare cu legendarul artist de muzică urbană, Snoop Dogg.

PSY va cânta la UNTOLD Dubai

Deși popularitatea lui Psy, pe piața internațională, a scăzut, el a inițiat propria sa afacere în Coreea de Sud și este în continuare considerat ca fiind unul dintre artiștii reprezentativi pentru stilul K-Pop, în propria sa țară.

Organizatorii UNTOLD Dubai, primul mega festival de muzică al orașului, au anunțat că superstarul sud-coreean PSY este numele care completează lineup-ul impresionant al primei ediții. Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024. La prima ediție sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net