Elizabeth Hurley are abdomen de gimnastă la 56 de ani. Cum reușește să se mențină în formă?

Ultima actualizare:

    Elizabeth Hurley, 56 de ani, are pătrățele pe abdomenfoto: Instagram
Elizabeth Hurley, 56 de ani, are pătrățele pe abdomenfoto: Instagram

Elizabeth Hurley are abdomen de gimnastă la vârsta de 56 de ani. Actrița britanică a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare îmbrăcată într-o costumație Fendi. Fanii ei au apreciat abdomenul plat, cu pătrățele și au întrebat-o cum reușește să se mențină la fel de tânără ca acum 20 de ani. Ea a explicat că are un stil de viață extrem de ordonat și face mult sport.

Actriţa britanică Elizabeth Hurley, 56 de ani, s-a pozat în timp ce purta o costumație creată de casa de modă Fendi și a stârnit un val de admirație. Elizabeth Hurley spune că secretul siluetei ei de sirenă este cumpătarea. Hurley duce un stil de viaţă ordonat, calculat și liniștit, nu exagerează deloc cu alcoolul, deşi recunoaşte că mai gustă din când în când un pahar cu vin sau un pahar cu gin. Face sport 45-60 de minute în fiecare zi, face înot de trei ori pe săptămână şi practică yoga. Elizabeth Hurley a declarat în repetate rânduri că nu şi-a făcut operaţii estetice. Merge la masaj în mod regulat și bea cel puțin cinci căni de ceai verde pe zi. După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă şi duce o viaţă extrem de activă, făcând sport în fiecare zi. Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere estimată la 40 de milioane de dolari.

Citește și:

Uite ce sexy e Elizabeth Hurley la 52 de ani! Care sunt secretele divei

Liz Hurley s-a pozat cu sânii goi în zăpadă

Elizabeth Hurley mănâncă din propria grădină

Elizabeth Hurley arată senzațional la 56 de ani. Într-un interviu acordat revistei ”Hello”, Lizzy a povestit că bea dimineața două căni de apă fierbinte pentru a-și pune metabolismul la treabă și apoi mănâncă iaurt grecesc, o banană și o lingură de miere. La prânz își culege singură din grădina proprie legumele și fructele necesare. Pentru iarnă, ea își pregătește murături în saramură și își ia zilnic doza de sănătate la prânz și seara. Dacă la prânz o supă de legume și un măr sunt suficiente, seara ea mănâncă de obicei pește sau pui la grătar și un piure de cartofi alături.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg