Elton John își lansează prima colecție de ochelari

Ultima actualizare:

    Artistul, cu unii dintre ochelarii săi faimoșiFoto: Instagram
Artistul, cu unii dintre ochelarii săi faimoșiFoto: Instagram

Elton John își lansează prima colecție de ochelari împreună cu Sam's Club și Walmart. ”Colecția va răspunde tuturor gusturilor, îi va face pe toți să arate autentici”, a spus artistul.

Elton John (74 de ani) își lansează prima colecție de ochelari împreună cu Sam's Club și Walmart. Colecția include 60 de stiluri diferite, 24 exclusive pentru Walmart și 36 disponibile în Sam's Club. Modelele sunt disponibile în diferite culori și au stilul unic al artistului. Sunt ochelari de soare, dar și ochelari de vedere, disonibili cu rețetă medicală.

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Sir Elton John, cărat pe brațe după o cină prelungită în compania soțului

Artistul are și o colecție proprie de 300 de ochelari

Cântăreţul britanic Elton John nu pleacă nicăieri fără colecţia sa personală de 300 de ochelari. Pentru un concert pe care l-a susținut în Brazilia a cerut o cameră numai pentru ei. Această pretenţie a fost motivată de muzician prin faptul că ochelarii trebuie să stea musai la temperaturi de 16 grade Celsius, ca să nu se deterioreze. Elton nu merge în nici un turneu fără colecţia sa de ochelari coloraţi şi ţine morţiş ca nimeni să nu ştie până în ultimul moment cu care dintre aceştia va apărea pe scenă. Elton John își lansează prima colecție de ochelari.

image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
Monica Bârlădeanu și fratele ei, Petru  Foto Facebook
9 ion ion tiriac si sorana cirstea jpg jpeg
Simona Halep, Getty Images jpg
Andreea Oana Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc, a apelat miercuri la noi intervenții estetice și s-a operat la față
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg