Emily Blunt i-a luat peste picior pe americani. Ce i s-a întâmplat


    Emily Bluntfoto guliver/gettyimages
Emily Bluntfoto guliver/gettyimages

Emily Blunt a declarat pentru Evening Standard că se va gândi de două ori de acum, înainte să mai glumească pe seama politicii Americii.

Actrița susține că regretă un interviu pe care l-a dat, în care a spus că i se pare că a făcut o greșeală teribilă atunci când a ales să devină cetățean american. „A fost o glumă inofensivă, pentru că de unde vin eu, putem să glumim pe seama persoanelor publice și politice”, a declarat Emily. „Cred că nu aveam dreptul să spun asta, având în vedere faptul că nu sunt suficient de americană pentru așa ceva”, a adăugat actrița.

Comentariul care a stârnit controverse a fost făcut în cadrul unui interviu pentru „The Hollywood Reporter” în 2015, în legătură cu o sedință de dezbateri a partidului republican.

„Am devenit recent cetățean american și  în noaptea aceea am urmărit dezbaterea republicanilor și m-am gândit că a fost o decizie teribilă să fac acest demers”, a fost declarația problematică. După ce interviul a fost făcut public, Emily Blunt a fost criticată aspru de televiziunile conservatoare și a început să i se verifice activitatea pe rețelele sociale.

„Trebuie să fiu atentă de acum”, concluzionează actrița.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png