Flavia Mihăşan & Marius Moldovan, de la un dans în doi la o familie cu doi copii, în doar trei ani

Ultima actualizare:

    Flavia Mihasan şi familia ei
Flavia Mihasan şi familia ei

Povestea lor de iubire a început cu un dans senzual în doi. Iar acum s-a transformat într-o horă nebună în patru, alături de fiii lor, Carol şi Tudor. Despre călătoria aceasta cu viteză maximă ne-au povestit la o întâlnire cu parfum retro, ca într-o joacă frumoasă pe care le-am propus-o, dacă tot au făcut aşa un salt în timp, trăind în trei ani cât alţii în zece...

S-au îndrăgostit la repetiţiile pentru spectacolul Mamma mia! – şi vai, de câte ori a exclamat ea Mamma mia! în perioada următoare. Povestea Flaviei Mihăşan (fostă asistentă la matinalul Antenei 1, cu o îndelungată carieră de balerină) şi a lui Marius Moldovan, dansator şi coregraf, ne-a luat complet prin surprindere, dar cei doi au  avut curajul şi forţa să se lase duşi de acest val uriaş: au ştiut foarte repede că-şi doresc copii împreună şi, la scurt timp de la debutul relaţiei lor, Flavia a rămas însărcinată cu primul lor băiat, Carol.

Ascultam un interviu cu tine din 2018, când spuneai despre tabieturile tale de dimineaţă şi cum savurezi tu maxim cafeaua şi spui „Azi o să fie o zi tare“. Mai ai acest obicei?

Flavia Nu pot să cred că a existat perioada asta în viaţa mea! Parcă e altă viaţă şi altă persoană. Cred că ar trebui să fiu genul acela de mamă care se trezeşte la 5:30 dimineaţa, ca să pot să-mi fac toate tabieturile înainte de trezirea copiilor. Dar în momentul de faţă ne trezim toţi în acelaşi timp, ne spălăm toţi pe dinţi în acelaşi timp. Şi ce cafea? Doar după ce Carol mănâncă micul dejun, abia apoi îmi fac şi eu cafeaua.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg