Gafe de make-up! Vedete care au dat-o în bară cu fondul de ten


    Kylie și Emilyfoto: Arhiva personală
Kylie și Emilyfoto: Arhiva personală

Din seria gafelor pe covorul roșu fac parte nu doar cele în care vedetele lasă prea multă piele la vedere ori riscă să rămână cu totul la vedere. Cele de make-up sunt atât de frecvente, că puține sunt starurile care n-au avut măcar un moment de rușine după ce și-au văzut machiajul neinspirat și surprins de atâtea aparate foto.

Ne oprim cu gafele de make-up la cele în care fondul de ten este vedeta: diferența de tonuri dintre ten și pielea corpului este, din păcate pentru următoarele celebrități, ca de la cer la pământ.

Emily Blunt

Frumoasa actriță de 33 de ani a avut și ea perioadele ei de lipsă de inspirație, cum a fost aici, chiar la gala Globurilor de Aur, când fața ei contrasta puternic cu pielea corpului mult mai bronzată. Fondul de ten a fost unul mult prea deschis.

Kylie Jenner

Chiar prințesa make-up-ului profesionist, cea ale cărei colecții de machiaj se vând mai ceva ca pâinea caldă, a apărut într-o emisiune gafând chiar la acest capitol. Kylie a dat-o în bară cu fondul de ten, alegând unul mult prea închis față de pigmentul ei natural, cum apare pe mâna sa.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete au gafat-o la capitolul make-up!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg