Jada Pinkett, prima reacție după scandalul de la Premiile Oscar

Ultima actualizare:

Soția lui Will Smith, Jada Pinkett, a rupt tăcerea după scandalul de la Oscar care a uimit o lume întreagă. După câteva zile de tăcere, Jada a distribuit un mesaj cu subînțeles prin care a dat de înțeles care este poziția ei în raport cu incidentul atât de discutat. 

Will Smith a reacționat violent după ce Chris Rock a glumit pe seama soției sale Sursă: Profimedia
Will Smith a reacționat violent după ce Chris Rock a glumit pe seama soției sale Sursă: Profimedia

Într-o scurtă postare de pe Instagram, Jada Pinkett a scris simplu și concis: „Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”. Vedeta a decis să restricționeze comentariile pentru postarea respectivă, semn că nu dorește să primească mesaje din partea celor să își exprime părerea despre cele petrecute în seara decernării Premiilor Oscar. 

Cu o zi înainte de mesajul Jadei Pinkett, Will Smith i-a cerut, în mod oficial public, lui Chris Rock pentru modul în care s-a comportat. În plus, actorul a cerut iertare Academiei de film, dar și familiei Williams pentru atitudinea pe care a avut-o.

Până la acest moment, comediantul Chris Rock nu a vorbit despre incidentul controversat, însă a decis să nu depună plângere împotriva colegului de breaslă. 

Citește și: Boala teribilă de care suferă Jada Pinkett

În noaptea decernării Premiilor Oscar, prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției lui Will Smith. Deranjat peste măsură de cuvintele lui Chris, Will nu a stat prea mult pe gânduri, s-a ridicat de pe scaun și i-a aplicat o palmă peste față comediantului. 

Chris Rock a glumit pe seama bolii de care suferă Jada Pinkett

Gluma pe care a spus-o Chris Rock făcea referire la aspectul Jadei. Cu exactitate, la faptul că este tunsă zero. Soția lui Will se confruntă de ani buni cu alopecia, o boală caracterizată de căderea accentuată a părului. Deși a încercat o multitudine de tratamente, rezultatele nu au fost nici pe departe cele așteptate, așadar Jada a decis să se tundă zero. 

Vezi și: Will Smith, urmărit de traumele din copilărie

Reacția violentă a lui Will Smith a fost condamnată de mulți dintre colegii săi de breaslă. Actorul Jim Carey s-a declarat dezgustat de modul în care s-a desfășurat seara de Oscar și a subliniat că reacția pe care a avut-o publicul, după ce Will l-a lovit pe Chris Rock, i-a lăsat un gust amar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net