Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii! Ce spune actorul

Ultima actualizare:

    starul nu își vaccinează copiiiFoto: Instagram
starul nu își vaccinează copiiiFoto: Instagram

Matthew McConaughey zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii!. Însă el s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin.

Matthew McConaughey (52 de ani) zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii. Deocamdată refuză să-și dea acordul de a-i fi vaccinați cei 3 copii pe care îi are cu soția, Camila Alves (39 de ani), Vida, de 11 ani, Levi, de 13 ani și Livingston, de 8 ani. Starul spune că el și soția s-au vaccinat și este de acord că vaccinarea este foarte bună. Vrea mai multe informații despre vaccin, însă, când e vorba de copii.

Ar trebui să fie o alegere personală

McConaughey i-a spus scriitorului Andrew Ross Sorkin, într-un interviu care a avut loc marți, că vaccinările ar trebui să fie o alegere personală. ”Eu sunt vaccinat. Soția mea e vaccinate. Nu am făcut asta pentru că cineva mi-a spus asta. Am ales s-o fac. Nu e nici o teorie a conspirației privitoare la vaccinuri”, a spus actorul laureat cu Oscar. McConaughey a mai spus că familia sa a stat în carantină mult timp în 2020 și a făcut multe teste de virus. Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii!

image
image
image
image
image
image
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg
Valentina Pelinel și Cristi Borcea jpg