Michael Douglas și fosta soție au împărțit ani întregi casa din Mallorca. Acum, starul a reușit să o cumpere în întregime

Ultima actualizare:

    Nu a reușit să o vândăFoto: Instagram
Nu a reușit să o vândăFoto: Instagram

Michael Douglas a cumpărat partea fostei soții, Diandra, de la casa de vacanță din Mallorca. Nu mai suportă să fie coproprietari.

Actorul Michael Douglas (76 de ani) a cumpărat partea de casă ce aparținea fostei sale soții, Diandra, din Mallorca, Spania. I-a dat 38 de milioane de euro, după ce la divorțul lor din 2000 s-a stabilit ca vila să aparțină 6 luni din an lui și 6 luni ei. A încercat s-o vândă, din 2014 până acum, ca să împartă banii, dar nu a reușit. Actorul din filmul ”Instinct primar” a scos pentru prima oară la vânzare vila S’Estaca din Mallorca, cea mai mare insulă spaniolă din Marea Mediterană, ce face parte din Arhipelagul Insulelor Baleare, în 2014, cu 50 de milioane de euro.

Michael Douglas: «Sunt un soţ mai bun după ce am învins cancerul»

Cu cine a făcut sex Catherine Zeta-Jones înainte de Michael Douglas. Bărbatul a fost acuzat că a violat mai multe femei!

Actorul avea casa din ianuarie până în iunie

Cum nu s-a ivit nici un cumpărător, nici când a scăzut preţul aproape la jumătate, mulțumindu-se cu numai 29 de milioane de dolari pentru casa care a aparţinut arhiducelui Ludwig Salvator, de Austria, în secolul XIX, şi pentru terenul de 770.000 de metri pătraţi din jurul acesteia, actorul s-a decis să cumpere partea fostei soții. Douglas a cumpărat proprietatea în 1989 cu 3,1 milioane de euro şi a cheltuit 6,2 milioane de euro pentru renovări, împreună cu fosta sa soţie, Diandra Luker. După ce au divorţat, în 2000, Diandra beneficia de vilă între iulie şi decembrie, iar actorului îi revenea între ianuarie şi iunie. Michael Douglas nu a mai văzut această casă de vacanță din 2014, deşi i-a plăcut dintotdeauna proprietatea, cultiva vie pentru vin şi îi plăcea să se plimbe printre măslinii şi migdalii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net