Motivul sfâșietor pentru care Selena Gomez nu poate face copii: „Mi-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez (32 de ani) a mărturisit că nu va putea face copii vreodată, din cauza problemelor de sănătate de care suferă, care ar face ca sarcina să fie un risc atât pentru ea, cât și pentru bebeluș.

Selena Gomez, într-o rochie neagră pe covorul roșu, la TIFF
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii (Foto: GettyImages)

Selena Gomez suferă de lupus

Artista americană, care deține o avere de 1,3 miliarde de dolari, a fost diagnosticată în 2015 cu lupus – boală în care sistemul imunitar își atacă propriile organe și țesuturi. Selena Gomez nu a indicat dacă boala lupus este de vină, dar a spus că are probleme medicale serioase, care nu îi permit să nască.

 „N-am dezvăluit asta până acumDin păcate, nu pot face copii. Am o mulțime de probleme medicale care ar pune viața mea și a copilului în pericol.”, a declarat vedeta, pentru Vanity Fair.

Selena Gomez se gândește la adopție

Cu toate acestea, Gomez a spus că speră să aibă copii și a precizat că ia în considerare adopția sau o mamă surogat: „Nu este neapărat modul în care mi-am imaginat că voi deveni mamă. Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea. Acum m-am obișnuit cu ideea. Mi se pare o binecuvântare că există femei minunate care doresc să fie mame surogat sau că există posibilitatea unei adopții. Ambele sunt posibilități uriașe pentru mine. La sfârșitul zilei, nu contează, va fi copilul meu oricum!”. Mama lui Gomez, Mandy Teefey, este adoptată, deci s-ar putea ca aceasta să fie calea pe care o va urma și Selena.

Simptomele bolii lupus pot fi gestionate folosind medicamente. În 2017, ea a dezvăluit că a avut un nevoie de transplant de rinichi. Cântăreața a fost, de asemenea, deschisă în privința faptului că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, subiect acoperit în documentarul ei, My Mind and Me.

Selena Gomez este în prezent într-o relație cu producătorul muzical Benny Blanco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net