Prințul Louis a comis-o din nou! Cum a fost surprins năstrăvanul în tradiționalele felicitări de Crăciun, publicate de familia regală britanică. FOTO

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia regală britanică a dezvăluit, așa cum se întâmplă în fiecare an, în preajma sărbătorilor, imaginile de pe felicitările lor de Crăciun.

Familia regală britanică la Westminster Abbey / foto: X
Familia regală britanică la Westminster Abbey / foto: X

Regele Charles al III-lea a optat pentru o fotografie de la ceremonia de încoronare din acest an, alături de regina Camilla. Prinții William și Kate au ales o imagine alb-negru, cu toți cei trei copii ai lor, îmbrăcați casual.

În ce apar îmbrăcați Charles și Camilla

Regele Charles al III-lea și regina Camilla au distribuit o fotografie din sala tronului de la Palatul Buckingham, realizată pe 6 mai, în care poartă robe și coroane.

Regele apare îmbrăcat cu coroana de stat imperială, purtând tunica de încoronare și o robă specială, făcută din catifea de mătase purpurie și brodată cu aur, una similară purtată de regele George al VI-lea în 1937.

Roba reginei a fost creată și brodată manual de Royal School of Needlework și a fost realizată de Ede and Ravenscroft.

Prințul Louis, total diferit de familia lui în imagine

În schimb, prințul și prințesa de Wales au ales o fotografie alb-negru a familiei lor, cu cei trei copii, în jurul prințesei Charlotte care stă pe un scaun. Toți poartă cămăși albe, iar Catherine și fiica ei, Charlotte, au optat pentru blugi, în timp ce prințul George (10 ani) și prințul de Wales poartă pantaloni lungi negri.

Așa cum era de așteptat, prințul Louis (5 ani), cunoscut pentru spiritul său zglobiu, a ales pantaloni scurți și teniși fără șosete. Fotografia a fost realizată de fotograful Josh Shinner, originar din Yorkshire, cunoscut pentru portretele sale cu vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Prințul Charles a fost încoronat pe 6 mai 2023

În acest an, la Westminster Abbey, Regele Charles și Regina Camilla au fost încoronați într-o ceremonie grandioasă. Evenimentul a reunit o sută de șefi de stat, regi și regine din întreaga lume, celebrități, membri ai familiei și prieteni apropiați ai cuplului.

După încoronare, mii de oameni s-au adunat pentru a-i vedea pe cei doi în balconul palatului. Alături de ei erau Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu copiii lor, însoțiți de paji și doamne de serviciu.

Este o tradiție ca membrii familiei regale să facă publice imagini oficiale festive, pe care le includ în felicitările lor de Crăciun trimise prietenilor, familiei și colegilor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net