S-a sinucis actrița care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală! Tragedia a avut loc în timp ce era difuzat un documentar despre actor

Emmanuelle Debever, prima actriță care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală, a decedat la vârsta de 60 de ani. Actrița s-a sinucis chiar în ziua în care la televiziunea din Franța era difuzat documentarul despre acuzațiile aduse actorului francez.

Actrița s-a sinucis la 60 de ani
Actrița s-a sinucis la 60 de ani

Cei doi au lucrat împreună în anul 1982, pentru filmul Danton. De-a lungul anilor 1980, Emmanuelle Debever era considerată una dintre marile speranțe ale lumii filmului din Franța, însă, din păcate, ea a ales să se retragă și să nu mai continue în lumina reflectoarelor. Potrivit celor de la observatornews.ro, actrița a fost și prima care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală, în timpul filmărilor pentru filmul Danton.

Pe data de 7 decembrie, se pare că fosta actriță, acum în vârstă de 60 de ani, s-a aruncat în Sena. Cu câteva zile înainte de acest eveniment tragic, pe data de 29 noiembrie, un bărbat anunța faptul că iubita sa, Emmanuelle Debever, plecase din locuința în care stătea și lăsase în urmă un bilet îngrijorător.

Astfel, autoritățile din Franța au identificat imediat victima care se aruncase de pe un pod, în Sena. Se pare că deși vedeta a fost dusă la spital, ea și-a pierdut viața în cursul zilei de 7 decembrie.

Actrița care l-a acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală s-a sinucis

Actorul a fost acuzat de mai multe persoane
Actorul a fost acuzat de mai multe persoane

În anul 2019, în luna iunie, vedeta postase pe pagina de Facebook un mesaj în care îl acuza pe actorul francez Gerard Depardieu de agresiue sexuală, acuzație pe care acesta a negat-o din prima clipă. Acum, un documentar intitulat „Gerard Depardieu: Căderea căpcăunului” a fost difuzat în Franța, iar mai multe astfel de acuzații aduse actorului sunt examinate.

O altă actriță, Charlotte Arnould, l-a acuzat pe starul francez că a violat-o de două ori, în cursul anului 2018. Site-ul francez Mediapart a publicat în luna aprilie un raport în cadrul căruia Gerard Depardieu era acuzat că a mai violat alte 13 femei, de-a lungul anilor 2004 și 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net