Salma Hayek are casa bântuită de fantome

Ultima actualizare:

    Vedeta a angajat un mediumFoto: Instagram
Vedeta a angajat un mediumFoto: Instagram

Salma Hayek se plânge că are casa bântuită de fantome. Ea a povestit recent acest lucru la o emisiune de la un post de televiziune din SUA.

Salma Hayek (55 de ani) se plânge că locuiește într-o casă bântuită. Vedeta cu soț miliardar a spus realizatoarei de televiziune că, în casa ei, pianul cântă singur, la etajul trei luminile se aprind singure, ușile și ferestrele se deschid și se închid singure. Actrița zice că a încercat în zadar să scape de fantome. Unii angajați au refuzat să lucreze la ea acasă, din cauza fantomelor.

Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

Salma Hayek a fugit în concediu cu fiica ei. Actrița de 54 de ani se dă cu ATV-ul prin deșert

Spiritele nu vor să plece

Inițial, Salma a spus că ea nu a văzut aceste fenomene paranormale. Însă unii angajați au susținut că le-au văzut. ”Eu nu am fost acasă când un angajat a zis că a văzut pianul cântând singur. Poate era beat”, a glumit actrița. Vedeta a luat în serios ce au spus angajații și a chemat un medium, care a spus că ar fi depistat 20 de fantome! În cele din urmă, Salma a zis că ar fi văzut, totuși, și ea fantome. Și fiica sa, Valentina, care era în public, a pus că le-a văzut. Mediumul a spus că a descoprit spritul unei doamne, al unui copil și chiar al unei călugărițe. Dar a precizat că sunt spirite bune care nu vor să plece din casă. Salma Hayek se plânge că are casa bântuită de fantome.

image
image
image
image
image
image
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg
rona hartner
banner bataie antena 1 png