Șoc la Casa Regală Britanică! Afecțiunea neștiută de care suferă prințul William

Prințul William a mărturisit, într-un podcast, cum s-a trezit cuprins de un „nor întunecat de angoasă” și depresie după ce a fost martor la un accident devastator, incident la care a ajutat la salvarea vieții unui băiat. El a fost surprins de ceea ce a trăit după această experiență și de modul în care chinul său l-a lăsat să se simtă de parcă „întreaga lume ar muri”.

Prințul William a suferit de depresie. / Foto: arhiva
Prințul William a suferit de depresie. / Foto: arhiva

Motivul acestei crize de sănătate mintală

Această criză de sănătate mintală a venit după un eveniment cu un impact emoțional puternic din viața prințului. Mai exact, după ce William a ajutat la salvarea vieții unui băiat care era cu doar câțiva ani mai mare decât fiul său, Prințul George, a început să simtă cum este învăluit de depresie.

Accidentul care și-a pus amprenta asupra psihicului acestuia, a avut loc în vremea când el lucra ca pilot de elicopter pentru serviciul de ambulanță aeriană. La acea vreme, Prințul William s-a dus la locul accidentului și, deși au trecut mulți ani de atunci, încă își amintește cu emoție prin ce a trecut și despre „părinții isterici” ai lui Bobby, băiețelul grav rănit.

Accidentul de mașină petrecut în 2017 l-a lăsat pe Bobby Hughes, în vârstă de 5 ani, cu leziuni la creier.

Prințul William a povestit și cum a fost afectat de această experiență, scriu cei de la Dailymail.com.

William: „Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor.”

William a mai povestit, într-un podcast, felul în care a fost profund afectat de ceea ce a trăit în acea zi.  Copleșit de sentimente depresive, el spune că a fost ca și cum „ceva s-ar fi schimbat” în interiorul lui. După mai multe săptămâni de la cumplitul eveniment, în loc să se simtă mai bine, disperarea lui s-a intensificat. A fost „ca și cum cineva ar fi pus o cheie într-o broască și a deschis-o fără ca eu să-mi dau permisiunea să fac asta”, a încercat William să descrie ceea ce a simțit atunci. „Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor. Și nu sunt eu. Nu am mai simțit asta până acum”, a mai adăugat el.

Prințul a povestit și despre faptul că discuțiile cu ai săi colegi, dar și întâlnirea cu familia băiatului l-au ajutat în timp să-și învingă demonii în timp.

Carly, mama băiețelului (40 de ani) a spus pentru Daily Mail: „William ne-a povestit cum l-a afectat ca tată acest accident și cum a simțit durerea noastră” și că „este uimitor, un merit pentru țara noastră… M-am uitat în ochii lui și, cu adevărat, are o inimă bună”.

Ce momente i-au marcat viața lui William

Prințul William a oferit o perspectivă remarcabilă asupra stării sale de spirit într-un program intim de 38 de minute intitulat „Prince William”. Acesta a ales să meargă trei mile pe moșia Sandringham din Norfolk, între Biserica Sf. Maria Magdalena și casa lui din Anmer Hall, traseul pe care îl parcurge de obicei cu familia în ziua de Crăciun. Pe lângă depresie, el a povestit și despre momentele care i-au marcat viața.

El a povestit că îți amintește cum cânta împreună cu Prințesa Diana și fratele său Harrymelodia Simply The Best a Tinei Turner, în timp ce mama lor îi conducea înapoi la internat. De asemenea, își mai aduce cu plăcere aminte cum a călărit cu tatăl său, Prințul Charles, în fața unui elicopter când era copil și cum l-a inspirat acest moment să devină pilot.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net