Vedeta care a fost abuzată în copilărie. Secretele întunecate ale artistei care a avut probleme cu drogurile și alcoolul

Ultima actualizare:

Vocea ei a fost una dintre cele mai puternice din lume şi a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor. În 2012, întreaga lume era devastată: Whitney Houston a fost găsită fără viață în cadă, la doar 48 de ani. Deși este considerată una dintre cele mai mari cântărețe din istoria muzicii, artista a avut o viață tumultoasă, cu multe secrete.

Secretele întunecate din viața lui Whitney Houston / foto: arhiva Click!
Secretele întunecate din viața lui Whitney Houston / foto: arhiva Click!

Whitney Houston, cunoscută sub numele „The Voice” ( „Vocea” n.r), este considerată una dintre cele mai mari cântărețe din istoria muzicii. A intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor, a avut opt premii Grammy, 16 premii Billboard Music, două premii Emmy, 11 single-uri numărul unu în Billboard Hot 100 și este singurul artist care a avut șapte single-uri consecutive numărul unu în top:

„Saving All My Love for You“, „How Will I Know“, „Greatest Love of All“, „I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)“, „Didn't We Almost Have It All“, „So Emotional“ şi „Where Do Broken Hearts Go“.

Din păcate, pe data de 11 februarie 2012, lumea a pierdut această mare artistă. La vârsta de 48 de ani, Whitney Houston a fost găsită fără viață în cadă. Viața ei scurtă, dar tumultoasă, a ascuns multe secrete.

Vedeta a fost abuzată în copilărie

Încă din copilărie, această fată din New Jersey știa că mai devreme sau mai târziu va deveni cântăreață. La început, a cântat într-un cor al bisericii şi, treptat, a început să cânte în cluburi, unde l-a cunoscut pe Clive Davis, la vârsta de 20 de ani. A semnat primul contract cu legendarul producător de discuri, iar albumul ei de debut, lansat în 1985, a fost primul ei mare succes. Oamenii au considerat că vocea ei era unică.

În realitate, deși părea o femeie care nu ar duce griji de nimic, în spatele scenei, artista trăia o adevărată dramă. Într-un documentar despre cântăreață, intitulat „Whitney”, se fac acuzaţii şocante despre copilăria ei. După cum se dovedeşte, artista a fost abuzată sexual de vărul ei, Dee Dee Warwick. Fratele vitreg al cântăreței, Gary Garland, a povestit cum a fost abuzat de Warwick și crede că și sora lui a suferit la fel. Mătușa ei, Mary Jones, a recunoscut, de asemenea, acuzațiile.

Mai mult decât atât, artista lua droguri chiar şi atunci când era adolescentă, conform prietenilor acesteia. A încercat cu disperare să scape de aceast viciu atunci când a născut-o pe fiica ei Bobbi Kristina, însă, din păcate, nu și-a putut controla dependenţa.

Căsătoria cu Bobby Brown

Căsnicia dintre Whitney și Bobby Brown a devenit, de asemenea, o dramă. De cele mai multe ori, nu putea fi ea însăşi, trăia un iad. Se ducea către droguri, asta în timp ce depresia o împingea în prăpastie.

În volumul de memorii „Every Little Step“, cântărețul de R&B a dedicat multe pagini mariajului său de 15 ani cu artista. Înainte de lansarea cărții, Bobby Brown a acordat un interviu pentru ABC în care a dezvăluit că regretata Whitney Houston a avut relații cu Robyn Crawford, care era una dintre asistentele sale personale, și cu rapperul Tupac. De asemenea, el a susținut că a avut relații cu Madonna și Janet Jackson.

„În mod ciudat, dependenţa de droguri a lui Whitney a devenit chiar mai mare după ce s-a născut Bobbi Kris. Probabil a fost un soi de răzbunare pentru că în lunile de sarcină a fost obligată să renunţe la consumul de droguri. Încercam să o conving să rămână în camera ei când consuma, spunându-i că nu ar trebui să apară într-o asemenea stare în faţa fiicei noastre. Dar nu o puteam disciplina pe Whitney, nimeni nu putea face acest lucru. Whitney făcea ce voia. Fiica noastră a crescut în mijlocul acestor lucruri.

Şi-a văzut deseori mama şi tatăl drogaţi şi distruşi, la pământ. Cum poţi petrece timp cu fata ta dacă eşti tot timpul drogat? Mă enervam foarte tare pe Whitney, urlam la ea şi voiam să divorţăm. Lucrurile astea s-au întâmplat ani la rând. Fiica noastră a asistat la astfel de scene. Când privesc în urmă, simt o durere enormă. Am dezamăgit-o“, a mărturisit el, relatează adevărul.ro.  

„S-a culcat cu mulţi dintre producătorii şi artiştii din echipa ei”

El a vorbit și de relațiile intime: „Ea a fost prima care a înşelat. S-a culcat cu mulţi dintre producătorii şi artiştii din echipa ei sau alături de care avea colaborări. Nu o să dau nume, pentru că unii încă fac parte din industrie şi câţiva mă consideră prietenul lor. Când am aflat despre prima aventură, am fost şocat. Atunci mi-am dat seama că dacă ea joacă aşa, o să fac şi eu acelaşi lucru“.

Whitney a cerut divorţul în 2006, fiind obosită de trădările lui Bobby. A primit dreptul de custodie exclusivă a fiicei sale. De-a lungul timpului, artista a fost abordată de mulţi oameni plini de compasiune care au încercat să-i aline luptele emoţionale şi personale, printre care se numără și Donald Trump.

De asemenea, ea a apelat, de-a lungul vieții, la chirurgia plastică, a avut probleme cu alcoolul și chiar a avut câteva încercări de a-și lua viața. Ea avea semne pe abdomen, piept și coapsa stângă, considerate a fi de la procedurile cosmetice, inclusiv implanturi mamare, și o cicatrice pe antebrațul stâng, despre care unele surse spun că ar fi fost autoprovocată.

Cântăreaţa a vizitat diverse centre de reabilitare, dar nimic nu a ajutat-o. Cu doi ani înainte de moartea sa, continua să mintă despre recuperarea ei. Pe 11 februarie 2012, lumea a aflat adevărul. Cu câteva zile înainte să fie găsită fără viață, Whitney Houston fost dată afară dintr-un club din Los Angeles, iar mâinile și picioare ei sângerau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net