Vin Diesel s-a pus pe slăbit! Cu cine se antrenează actorul din ”Fast and Furious” să dea burtica jos?

Ultima actualizare:

    Vin Diesel s-a apucat serios de antrenamente pentru a scăpa de kilele în plusfoto: Instagram
Vin Diesel s-a apucat serios de antrenamente pentru a scăpa de kilele în plusfoto: Instagram

Vin Diesel, 54 de ani, a început iar să tragă de fiare. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni actorul din franșiza ”Fast and Furious” a fost surprins în timpul Festivalului de Film de la Veneția cu o burtică destul de rotunjoară, Diesel s-a reapucat de antrenamente pentru a reveni în forma fizică de altă dată.

Vin Diesel, 54 de ani, a început iar să tragă de fiare, la sala de forță. El a postat marți, 28 septembrie, o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare alături de prietenul lui Lewis Hamilton, pilot de Formula 1, în timp ce își lucrează umerii cu ganterele. Vin Diesel este cuplat din 2007 cu Paloma Jimenez și au trei copii împreună, pe Pauline, Hania Riley și Vincent. În ultimii cinci ani, Diesel a fost surprins de paparazzi în timpul concediilor estivale cu 5-6 kilograme în plus. De fiecare dată, starul pe numele lui real Mark Sinclair, revenea la forma fizică inițială în timp record după ce începea antrenamentele dure din sala de fitness.

Citește și:

INTERVIU Alina Pușcău: "Vin Diesel mi-a zis că am fost dragostea vieții lui". Adevăratul motiv pentru care l-a părăsit

Vin Diesel, de nerecunoscut! Actorul, tot mai departe de imaginea din “Furios și iute”

Vin Diesel, avere de 225 milioane de dolari

Actorul Vin Diesel, pe numele lui real Mark Sinclair s-a născut la 18 iulie 1967. Are o statură de 1,87 metri înălțime și are 100 kg. Este pofticios din fire și atunci când pleacă în vacanță se răsfață cu dulciurile. Așa se explică de ce ajunge să pună pe el în mai puțin de o lună peste 5 kilograme.El este cuplat cu Paloma Jimenez din 2007 și au trei copii împreună: Pauline, 6 ani, Vincent, 11 ani și Hania de 13 ani. Diesel a recunoscut că în tinerețe a fost un afemeiat, dar spune că de când este lângă Paloma s-a transformat într-un familist convins. 

image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg