Adela Popescu, schimb de replici savuros cu fiii ei

Ultima actualizare:

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde povestește admiratorilor cele mai amuzante întâmplări din viața de zi cu zi. Rolul de mamă nu este unul deloc simplu, însă Adela se descurcă de minune, iar cei mici îi oferă constant motive să zâmbească, chiar și atunci când este obosită. 

Adela Popescu, schimb de replici savuros cu fiii ei
Adela Popescu, schimb de replici savuros cu fiii ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți: Alexandru, în vârstă de cinci ani, Andrei, de trei ani, și mezinul familiei, Adrian, care a venit pe lume anul trecut. În ciuda faptului că are un program încărcat, Adela găsește întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente prețioase alături de cei trei fii. Deși meseria de mămică este una solicitantă, ea este și una plină de satisfacții, iar Adela nu ratează ocazia de a sublinia micile bucurii pe care i le fac micuții puși pe șotii. 

Citește și: Adela Popescu și-a anulat planurile de 1 Mai 

Adela Popescu a povestit admiratorilor o întâmplare care a avut loc miercuri seara, chiar înainte de culcare. Adela i-a rugat pe cei doi băieți mai mari, Alexandru și Andrei să stea cuminți și să nu mai aprindă lumina, pentru ca Adela să-l poată culca liniștită pe mezinul familiei.

Deși au fost rugați să fie cuminți, Alexandru și Andrei au aprins lumina și l-au trezit pe Adrian, fix atunci când Adela abia reușise să-l adoarmă.

,,Alexandru și Andrei, ați văzut că îl adormeam pe Adrian. V-a rugat mama să nu aprindeți lumina și voi tot ați aprins-o și l-ați trezit. Sunt puțin supărată pe voi.", i-a certat vedeta pe doi dintre copiii ei.

Adela a primit însă un răspuns la care nu s-ar fi așteptat și care a amuzat-o teribil.

„Mami, grave sunt alte lucruri, nu ăsta", ar fi fost replica pe care a primit-o Adela de la copii. 

image

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu pe platourile de filmare de la Buftea. Radu, care la vremea respectivă avea o reputație de adevărat cuceritor, a fost sedus iremediabil de Adela Popescu.

Vezi și: Radu Vâlcan și Adela Popescu au făcut amor într-un loc public 

Actrița nu a cedat ușor farmecelor acestuia, însă, în cele din urmă, între ei s-a legat o conexiune care avea să se transforme ulterior într-o poveste de iubire. Radu și Adela s-au căsătorit în anul 2015 și în prezent sunt părinții a trei băieți.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net