Ale cui sunt aceste buze, le recunoști? Îi aparțin unei dive celebre de la noi, la care râvnesc toți bărbații

Click! s-a gândit să vă pună astăzi în fața unei mari provocări. Numai cei care sunt la curent cu mondenitățile știu tot ce mișcă în showbizul românesc!

Buzele unei vedete autohtone. Foto: arhiva personală.
Buzele unei vedete autohtone. Foto: arhiva personală.


Pentru voi, dragi cititori, provocarea este următoarea: recunoașteți buzele din imaginea de mai sus? Dacă nu, avem câteva indicii pentru voi, ca să vă facem munca mai ușoară și să vă oferim puțin ajutor. E frumoasă, s-a iubit cu un celebru prezentator de la noi, mult mai mic decât ea, iar acum se află într-o altă relație. Are un băiat din prima căsnicie și a făcut parte din numeroase reality-show-uri românești. Se mai spune că e o divă prin Monaco, iar dacă nici așa nu v-ați dat seama despre cine e vorba, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem noi: nimeni alta decât Mihaela Rădulescu!

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu

Mihaela Radulescu. Foto: arhiva personală.
Mihaela Radulescu. Foto: arhiva personală.

De-a lungul anilor, Mihaela Rădulescu a apelat la proceduri estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Ea are pomeții și buzele injectate, pentru a obține un aspect mai proeminent și ridicat. De asemenea, vedeta a optat pentru tratament cu botox la nivelul feței pentru a reduce ridurile din zona ochilor și frunții. Aceasta a recunoscut deschis intervențiile estetice pe care le-a efectuat în trecut, inclusiv operația la sânii realizată cu ani în urmă la o clinică din Bacău sub îndrumarea doctorului Stan, precum și operația la nas.  

Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef”, a spus Mihaela Rădulescu, într-un interviu oferit acum câțiva ani pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net