Alexandra Ungureanu, mânată de adrenalină! Și-a învins sau nu teama de înălțime? "A fost ceva rău... Mai am nevoie de curaj!"

#Exclusiv Click!

Alexandra Ungureanu (42 de ani) s-a schimbat de ceva timp încoace și încearcă tot felul de senzații tari. De când este influencer de travel, lucru care îi place la nebunie, și are ocazia să experimenteze din plin nu doar  destinații și locuri frumoase ci și alte sporturi cu adrenalină sau moduri de relaxare, artista a devenit adepta lucrurilor mai extreme.

După ce s-a dat cu cartul, Alexandra Ungureanu și-a dorit mai mult așa că a mers într-un parc de distracții și a sărit în gol de pe o platformă, de la 30 de metri înălțime. Nu a dat înapoi însă emoțiile au copleșit-o așa că a tras puțin de timp. După ce și-a testat frica de înălțime și a sărit de la 30 de metri, Alexandra Ungureanu a încercat și săritura cu parașuta și promite că nu se va opri aici pentru că mai are de lucrat și la frica de înălțime și la cea de zbor și la claustrofobia care o încearcă mereu de câte ori se urcă în avion.

"Săritura de pe platformă am făcut-o înainte de a sări cu parașuta deși ulterior am înțeles că nu au legătură ca feeling. Adică rămâne frica de înălțime, adrenalină și dorința de a-ți învinge niște frici, cum este frica mea de înălțime întărită cu frica de zbor, de asta mi-e și frică să zbor cu avionul, de faptul că sunt la înălțime... Am zis că voi încerca orice mijloc să  îmi înfrâng aceste temeri dar în special cea de zbor pentru că  îmi dă un sentiment neplăcut tocmai în contexte în care ar trebui să îmi fie drag că plec, că plec în vacanță, la concerte, cu proiecte și eu zici că mă duc la moarte când mă urc în avion. Și atunci am început și cu alte activități de genul ăsta când mă urc în avion care presupun sărituri, înălțime,  adrenalină ca să  vindec sau să încerc să îmi dau seama cât de gravă este situația și să văd dacă se poate face ceva!", ne-a povestit pentru Click! Alexandra Ungureanu.

"Nu am putut să scot niciun sunet de frică"

Artista care tocmai ce a lansat o piesă nouă, de vară, "Marea albastră", ne-a mărturisit că săritura în gol de la 30 de metri a fost diferită de experiența pe care a avut-o cu parașuta.

"Ca feeling, săritura cu parașuta e foarte diferită de saritura de pe platformă. Cum mi-a explicat și instructorul, la parașută saltul este de 4000 de metri și tu nu mai ai repere în jur așa cum este când ești pe o platformă, la 30 de metri și vezi de aproape copaci, creierul îți trimite semnale și te paralizează frica și îți da tot felul de reacții. Am sărit prima dată de pe platformă, știam că e o cădere amortizată și cumva nu e ca la bungee jumping. Amortizarea  intră la o secundă după săritură așa că  saltul în gol în secunda aia este  ceva destul de neplăcut atunci când simți  pentru că îți rămâne stomacul sus, creierul este super panicat. Am fost atât de  fricoasă și de temătoare neștiind la ce să mă aștept, ca senzație, și atunci prima senzație e de un blocaj astfel încât nu am putut să scot niciun sunet de frică dar pe măsură ce coboram chiar e mișto", ne-a mai  zis vedeta care a devenit din ce în ce mai curajoasă.

"Prima aruncare e neplăcută"

Alexandra Ungureanu mai are încă de lucrat la problemele pe care le întâmpină din acest punct de vedere pentru că deocamdată nu a rezolvat definitiv tot ceea ce și-a propus să facă prin aceste activități pline de adrenalină și suspans dar într-un fel eliberatoare.

"Prima aruncare e neplăcută după care e foarte fain. La parașută, peste frica de înălțime intervine și claustrofobia.  A fost ceva rău! Până am  ajuns la 4000 de metri am blestemat ziua în care am vrut eu să sar cu parașuta. Căderea în gol pare un zbor printre nori,  o senzație de fericire maximă, eliberare, este superb, apoi când intră parașuta cumva devine mai hard core când se deschide parașuta. Am încercat senzații tari, s-a ameliorat dar mai am de lucrat. Sunt dispusă în continuare să încerc lucruri noi dar pentru bungee jumping,  care mi se pare foarte greu, nu numai frica în sine, senzația corpului care pendulează în gol până se stabilizează, mi se pare greu de digerat, și mai am nevoie de curaj până să fac acest  pas", a mai completat artista care se străduiește din plin să iasă câștigătoare din toate provocările pe care și le-a impus ca să scape de anumite temeri ce îi dau târcoale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net