Anda Adam, nuntă într-un paradis exotic cu Yosif Mohaci: „Mă mărit în costumul Evei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-au cununat înainte de Crăciun, în secret, și acum pun la cale marea nuntă! Anda Adam și Yosif Mohaci vor să închirieze un avion privat, să-și ia invitații și să fugă cu ei pe o plajă exotică. Anda se va îmbrăca în costum de baie la nunta ei!

Anda Adam, mireasă în costumul Evei!

Viața Andei Adam s-a transformat din coșmar în basm de când la întâlnit pe Yosif Mohaci. După despărțirea de tatăl fetiței sale, cântăreața și-a găsit rapid jumătatea în persoana afaceristului Yosif Mohaci.

Anda trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, fiind surprinsă în fiecare zi de Yosif. A cerut-o în Capadoccia pe nepusă masă, apoi de Crăciun cei doi au mers, în secret, la Starea Civilă și și-au unit destinele. Anul acesta, urmează nunta cea mare.

Și aici sunt surprize mari, căci cuplul este cât de se poate de imprevizibil și de neconformist. Așa că nici nu se pune problema de o nuntă neaoșă, acasă în România.

Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Vin în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul!

Undeva pe o plajă, cu un cocktail în mână, fără stres, așa vreau să fie. În principu ne dorim să fie anul acesta nunta, nu va mai fi un secret. O să anunțăm pe toată lumea! Nu am comandat, încă, verighetele. Cum mă bucur de inelul ăsta superb primit la cununie”, a dezvăluit Anda Adam, pentru Click!, la lansarea filmului Ramon, unde a venit de mână cu Yosif, asortați la ținute.

Pentru nunta de pe plajă, Anda și Yosif sunt dispuși să închirieze un avion privat cu care să-și aducă invitații, rudele și pietenii apropiați.

Pentru invitați cumpărăm avionul cu totul, nu este problemă pentru noi pentru a ajunge la nunta noastră. Nu știu câți invitați o să fie dar dacă îi strângem și pe ai lui și pe ai mei nu cred că există spațiu unde am putea să făcea nunta. Este și un calcul matematic la mijloc, este și un număr de persoane.”, ne-a mai spus viitoarea mireasă.

S-au cununat înainte de Crăciun!

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au mers și au spus „Da!” la Starea Civilă chiar pe 23 decembrie, înainte de Crăciun. Partenerul ei a cerut-o de soție în toamnă, în 2021, în Capadoccia.

Cununia noastră civilă nu a fost în secret deloc. Noi ne-am decis foarte repede și am zis să facem acest lucru acum pentru că nu voiam să aibă loc semnarea actelor, în același timp, cu nunta în sine. Efectiv nu a fost nimic pe ascuns, și ne-am dus noi, familia și copiii la Starea Civilă.”, a explicat Anda Andam.

Cine este noul soț al Andei Adam?

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este originar din Arad, dar bărbatul a stat și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Soțul Andei a mai fost căsătorit și el și are o fetiță. Nunta lui Yosif Eudor Mohaci cu fosta nevastă a fost tot una de lux și a avut loc în Cipru, în 2018. Ceremonia s-a desfăşurat tot pe plajă, într-un decor de vis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net