Andreea Marin, decolteu fabulos! Vedeta, superbă într-o rochie de seară. A oferit o adevărată lecție de eleganță și stil FOTO

Ultima actualizare:

Prin apariții elegante și rafinate, dar pline de strălucire, Andreea Marin este considerată un exemplu de multe dintre reprezentantele sexului frumos. Fosta „Zână a Surprizelor” s-a afișat în mediul online într-o ținută sexy, care îi pune în evidență silueta suplă și decolteul voluptos. Cum arată imaginea cu care fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a cucerit fanii. 

Andreea Marin / foto: social media
Andreea Marin / foto: social media

Andreea Marin este deja arhicunoscută în rândul vedetelor românești. Personalitatea grațioasă a făcut-o să fie plăcută în fața oamenilor, merit pe care și l-a câștigat încă de la debutul carierei sale în televiziune. 

Andreea Marin, apariție răvășitoare! 

Într-una dintre nenumăratele sale postări de pe Facebook cu care Andreea Marin își încântă des fanii, una dintre ele s-a făcut mai mult remarcată decât celelalte. Este vorba despre o fotografie cu „zâna”, în care apare purtând o rochie de seară neagră, lungă, plină de simplitate și eleganță, cu un decolteu generos, care îi scoate formele voluptoase în evidență. 

Fanii au rămas plăcut surprinși și și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor: 

„Splendoare și frumusețe”, „Ca la 20 de ani. Superbă!”, au scris aceștia. 

Andreea Marin / foto: Facebook
Andreea Marin / foto: Facebook

Cum își menține vedeta TV frumusețea 

Ajunsă la onorabila vârstă de 49 de ani, Andreea Marin reușește să stârnească invidie și admirație în jurul ei, grație modului în care arată. Cu toate că zvonurile cu privire la diverse operații estetice au fost nelipsite și în cazul ei, ca și în al altor vedete, de altfel, aceasta ne recunoștea în trecut faptul că nu este adepta unor astfel de intervenții, atât timp cât are la îndemână alte „resurse” care o ajută să se îngrijească.

„Îți spun din start nu (nu are intervenții estetice n.r). Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un tem frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a declarat Andreea Marin, potrivit Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net