Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul
Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul

„Am fost victima bullyingului și a fost destul de traumatizant”

Antonia a fost în adolescență victima bullyingului, astfel că a decis să își pregătească copiii pentru asemenea situații. Vedeta le-a explicat că trebuie să ceară ajutor în cazul în care se confruntă cu acest fenomen și să știe cum să gestioneze lucrurile.

„Am fost victima bullyingului și a fost destul de traumatizant. Copiilor mei am încercat să le explic din timp, pe înțelesul lor, să poată recunoaște o astfel de situație și să știe să o gestioneze, să ceară ajutor. Nu a fost cazul până acum, din fericire”, a declarat Antonia pentru Viva.

De asemenea, partenera lui Alex Velea a vorbit și despre pasiunile pe care le au Maya, Akim și Dominic. Se pare că cei mici au înclinații spre muzică și actorie, iar vedeta este tare mândră de acest lucru.

„Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică, le place să cânte, să petreacă timp la studio cu Alexandru. Amândoi s-au apucat și de lecții de actorie și le place foarte mult. Mayei îi place foarte mult să danseze, îi place și ei la studio cu mine și cu Alexandru. Orice își vor dori să facă, eu îi voi susține necondiționat.

În ceea ce privește caracterul, i-am învățat să fie oameni buni, corecți, respectuoși, să fie sinceri, iubitori, prietenoși, sunt lucruri pe care însă îmi place să cred că le și văd la noi, nu doar îi învățăm”, a mai povestit Antonia pentru sursa citată.

„Părinții noștri sunt implicați și ne ajută cu copiii”

Copiii Antoniei și a lui Alex Velea petrec foarte mult timp cu bunicii. Antonia a mărturisit că atunci când ea și soțul ei sunt plecați, părinții lor îi ajută cu cei mici și se implică în educația lor.

„Părinții noștri sunt implicați de la început și ne ajută cu copiii, îi lăsăm la ei atunci când noi avem concerte sau filmări, sunt extraordinari și le mulțumim pentru sprijin și îi iubim foarte mult”, a adăugat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image
actualitate.net
image
actualitate.net