Bebe Cotimanis a fost "omorât" în serialul "Vlad". Ce spune actorul despre cele trei femei din viața lui

Ultima actualizare:

    Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis

S-a mutat la Prima TV, dar pe Bebe Cotimanis l-ați mai putut vedea în câteva episoade ale serialului "Vlad", la Pro TV. Până luni seara, când personajul său, Cezar Cristoloveanu, a fost ucis. Click! a stat de vorbă cu simpaticul actor nu numai despre ultimele secvențe din serialul în care a jucat, dar și despre femeile din viața lui, iubita lui, dar și cele mai dragi colege, Carmen Tănase și Elvira Deatcu.

Personajul Cezar Cristoloveanu, interpretat de Bebe Cotimanis în serialul "Vlad", a murit în episodul difuzat luni, 27 septembrie. 

Cu Bebe Cotimantis (66 de ani) ne-am întâlnit de două ori într-o săptămână, o dată la premiile UCIN, și o dată la lansarea grilei de la Prima TV, și am încercat să aflăm mai multe despre finalul său în "Vlad", dar și despre cele mai dragi ființe din viața lui.

Iulia Dumitru, Elvira Deatcu și Carmen Tănase, actrițele de suflet ale lui Cotimanis

"A fost greu la acele filmări prin pădure, am alergat în două ore, cât a durat secvența din pădure, cât n-am alergat un an întreg și m-am bucurat pentru acest lucru. Nu fac sport de obicei, nu am timp. Le-am mulțumit celor din echipă, fiind ultima secvență filmată, probabil că nu m-au alergat decât la final. N-am mai apărut cu vocea, fiind la Prima TV acum. Îmi este în continuare un proiect tare drag. Am jucat din nou alături de Elvira Deatcu (49 de ani) și ne-am întâlnit de parcă nu am întrerupt niciodată relația. Am început în "Lacrimi de iubire", am jucat împreună în "Daria, iubirea mea", în "Pariu cu viața" și "O nouă viață". Acum, în "Vlad". Buna dispoziție de la filmare și seriozitatea sunt elementele noastre de bază când ne întâlnim. Este o bucurie să joci și cu Elvira, și cu Carmen Tănase (60 de ani). Dacă eu despart aceste două entități și pomenesc doar de una singură o să am mari probleme (râde). După cele două prietene acum joc foarte mult cu prietena mea de suflet, Iulia Dumitru. Jucăm în piese, ne-am întors de la Bruxelles, am jucat în "Cafeaua domnului ministru" și a fost o bucurie. Cu Iulia sunt de trei ani de zile împreună și ne simțim foarte bine", ne-a mai spus Bebe Cotimanis.

Citește și:

Bebe Cotimanis, "ucis" în serialul "Vlad" după ce a plecat la Prima TV? Ce se întâmplă în sezonul final

Se înţeleg perfect, dar la teatru el e şeful! Bebe Cotimanis a vorbit despre relația cu Iulia Dumitru

image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg