Bianca Drăgușanu, însărcinată după patru înseminări eșuate în Turcia! Iubita lui Bădălău ar fi gravidă în 10 săptămâni: «Vor tripleţi»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E ştirea momentului în lumea mondenă. Bianca Drăguşanu ar fi gravidă, iar tatăl ar fi chiar Gabi Bădălău. Click! a aflat detalii despre sarcina blondei, care ar fi deja în zece săptămâni. Sursele noastre au povestit că Bianca ar încerca de mult să aibă un copil cu Gabi, iar vestea cea mare a venit după patru tentative eşuate de înseminare. 

cub bianca dragusanu inseminare png

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu copilul lui Gabi Bădălău, iar vestea a venit chiar când se părea că cei doi şi-au spus adio definitiv. Iată că lucrurile nu stau chiar aşa, iar acum vedeta a reuşit să rămână gravidă, după un an în care s-a chinuit. Bianca ar fi fost chiar la înseminări, în Turcia, şi a urmat mai multe tratemente cu hormoni. Gabi ar fi fost alături de ea, la toate aceste proceduri şi şi-ar fi dorit copilul. 

“De un an de zile, se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravida în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă”, au declarat surse din preajma cuplului, pentru Click!. 

Mai mult, sursele noastre au mai povestit că Bianca şi Gabi vor chiar tripleţi. 

Gabi Bădălău, primele declaraţii despre sacrina Biancăi

Contactat de Click!, Gabi Bădălău nu a vrut să discute acest subiect şi a spus că, din ce ştie el, iubita lui nu este gravidă. Declaraţiile complete le puteţi citi aici. Probabil, cei doi viitori părinţi vor să se asigure că sarcina va evolua aşa cum trebuie, înainte de a face marele anunţ. 

Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la nunta surorii lui Bădălău

Vestea că Bianca Drăguşanu este gravidă probabil nu va pica bine familiei lui Gabi Bădălău, despre care se spune că nu o are la inimă pe blondă. Cele care nu o vor alături de milionarul din Bolintin Vale ar fi chiar mama şi sora lui Gabi. Click! a dezvăluit că ele au fost cele care s-au opus ca Bianca să vină la nunta Sabinei, care a avut loc în 7 mai, pe domeniul familiei. Asta deşi diva ar fi făcut tot posibilul pentru a le intra în graţii.

Gabi Bădălău a fost la nunta surorii sale cu cei doi fii ai săi
Gabi Bădălău a fost la nunta surorii sale cu cei doi fii ai săi

Gabi a fost la nuntă cu cei doi copii ai săi cu Claudia Pătrăşcanu, Nicolas şi Gabriel. Milionarul a publicat mai multe imagini de la eveniment, atât cu domeniul superb unde avut loc petrecerea, cât şi cu mireasa, care a fost ca o printeşă. 

Citeşte şi: Ce a fost pus să facă Florin Salam la nunta faraonică din Bolintin Vale! Decolteul Sabinei Bădălău a fost ca un magnet

În schimb, în timp ce familia Bădălău făcea paradă de lux, Bianca a fugit în Dubai cu Sofia, fiica sa de cinci ani, din relaţia cu Victor Slav. Acolo, ea şi micuţa plănuiesc să stea mai multă vreme şi au luat un bilet doar dus. De altfel, recent, Bianca a declarat că a luat şi un apartament în "Paradisul bogătaşilor", unde ar vrea să se mute cu mama şi fata ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net