Busu arată senzațional! A slăbit 24 de kilograme și a scăpat de toate probleme de sănătate: „Urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn!”

#Exclusiv Click!

Florin Busuioc (61 de ani) sau Busu de la Meteo de la PROTV se mândrește de minune cu silueta dobândită în urma unui program riguros de slăbit.

Terapeuta Carmen Barcan, cea care e responsabilă de siluetele mai multor persoane publice de la noi, a reușit să îl „modeleze” pe Busu și să îl facă să scape de 24 de kilograme. Prezentatorul TV a ajuns astfel de la greutatea de 110 kilograme, la 86 în 8-9 luni. Cum se simte acum, Busu ne-a povestit pentru Click!

Suntem la un eveniment frumos la care se vorbește despre siluete și kilograme în minus. V-au lăudat fetele că ați slăbit! Cum vă simțiți și câte kilograme ați dat jos?

Da! Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!

A fost greu să slăbiți totuși atât de mult?

Nu a fost chiar atât de greu. Mie mi-a fost teamă că nu o să reușesc să fac asta când am plecat în acest program dar nu a fost greu pentru că mi-e frică de Carmen Barcan.

Vă  ceartă sau ce se întâmplă?

Nu este neapărat că mă ceartă! Da, mă mai și  ceartă! Îmi izce: "Vezi, vezi! Se vede că ai pus la gușă din nou! Se vede că la burtică s-au mai pus niște colăcei!". Acum, sincer! Nu că mi-e frică dar de jena de a recunoaște că am stagnat sau că am pus o jumătate de kilogram în plus nu pot să mă prezint în fața ei așa. Și atunci prefer ca în ziua respectivă să nu mă duc la exerciții, să sar peste ziua aia și să mă duc în ziua următoare programată când reușesc să dau jos ce am stabilit!

Dar vă simțiți bine acum în pielea dumneavoastră!

Acum sunt extraodinar!

Se vede și la haine? Ați schimbat garderoba?

Am schimbat și garderoba, mă închei la șireturi fără probleme, urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn, nu mai am extrasistole, nu mai  am nicio problemă. Totul e bine!

De la câte kilograme ați pornit acest proces de slăbire?

De la 110 kilograme am ajuns la 86! Vreau să ajung la 80 de kilograme!

Soția ce spune când vă  vede așa?

Soția mă susține, spune că e foarte bine că fac asta. Mă susține întru totul!

Cam în cât timp s-a întâmplat slăbitul acesta?

În 8-9 luni! Nu s-a produs foarte repede! Nu a fost  o exagerare! S-a produs într-un timp atât cât a avut nevoie...

Dar nu sunteți pofticios? Nu vă e greu cu mâncarea?

Am fost pofticios dar nu mai sunt! Mi-a trecut și asta, sincer! Nu mai am pofte! Pe vremuri aveam, vroiam neapărat, la ora 2 noaptea eu eram la frigider să iau ceva de acolo sau la dulapul cu dulciuri, luam și băgam în mine, dar nu mai am problema asta, chiar nu o mai am!

Ce facem cu vremea asta? Vine iarna, vine Moșul?

Vremea o lăsăm așa cum e pentru că e bună! De ploaie este nevoie de ea în agricultură. Dacă nu ar fi venit ploaia asta acuma eram varză. Bine că a venit ploaia, că dacă a venit poate că o să avem și cartofi, și ceapă și castraveți și roșii și tot ce trebuie!

Care este anotimpul dumneavoastră preferat?

Primăvara pentru că sunt născut în mai!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net