Cum arată viața lui Florin Busuioc la 6 ani după infarct. La ce a renunțat după acel moment dificil

Ultima actualizare:

Viața lui Florin Busuioc, celebrul prezentator de televiziune și meteorolog, a cunoscut o transformare semnificativă în ultimii 6 ani, după ce a trecut printr-un infarct în 2018. Iată care sunt schimbările aduse de această experiență în viața sa: a renunțat la fumat și a adoptat o anumită dietă, scriu cei de la Viva!.

Florin Busuioc. Foto: arhiva.
Florin Busuioc. Foto: arhiva.

Florin Busuioc a luat decizia crucială de a renunța la fumat

După infarct, Florin Busuioc a luat decizia crucială de a renunța la fumat, o schimbare care a adus beneficii semnificative asupra sănătății sale. Renunțarea la acest viciu a fost facilitată și de suportul medicilor și utilizarea plasturilor cu nicotină. Busuioc nu doar că a evitat problemele de sevraj, dar nici nu a resimțit dorința de a reveni la fumat.

Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta", a spus vedeta într-un interviu pentru revista Viva!.

Schimbarea drastică a alimentației

Florin Busuioc a adoptat o abordare disciplinată față de dieta sa, renunțând la alimente precum pâinea și dulciurile. Prin introducerea fastingului în rutina sa zilnică, el a ajustat orele de masă, cu ultima masă la ora 17:00 și începutul zilei alimentare la 12-13:00 a doua zi. Cu o atenție sporită la alimentație și eliminarea unor obiceiuri alimentare nesănătoase, Busuioc a demonstrat o voință puternică în procesul său de remodelare corporală.

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât", a adăugat metereologul.

Rezultatele acestei transformări sunt evidente în sănătatea lui Florin Busuioc. Extrasistolele frecvente și problemele de sănătate asociate cu greutatea anterioară au dispărut, iar capacitatea sa de a urca scările fără probleme a devenit o măsură a îmbunătățirii stării sale de sănătate generală.

Disciplina și abordarea remodelării corporale

Cu sprijinul specialistului în remodelare corporală, Carmen Barcan, Florin Busuioc a adoptat o abordare disciplinată, evitând sportul pentru a se concentra pe procesul de slăbire. Acesta evidențiază importanța unei diete echilibrate și a fastingului în atingerea obiectivelor sale de remodelare.

După momentul zero, cum îl numește, Florin Busuioc a primit o nouă șansă la viață. Cu o perspectivă optimistă, își dorește ca războaiele din jur să se încheie, aducând liniște în lume și o revenire la normalitate. Pe plan personal, el aspiră la o viață liniștită și la o conviețuire armonioasă cu ceilalți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net