De ce nu are Busu cont pe platformele de social media. Nu vrea să audă de Facebook sau Instagram

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori meteo din România. Vedeta de la PRO TV este o persoană destul de discretă în privința vieții personale și, chiar dacă mereu este prezent pe micile ecrane, lipsește din social media. De ce a ales să nu aibă conturi pe diverse platforme de comunicare în mediul online, a mărturisit în cel mai recent interviu. 

image

De asemenea, vedeta de televiziune s-a arătat de-a dreptul revoltată împotriva faptului că, printre victimele Inteligenței Artificiale, se numără și el. Află din rândurile de mai jos mărturisirile lui Florin Busuioc. 

De ce nu are Florin Busuioc conturi de socializare? 

Prezentatorul meteo de la PRO TV mărturisește că decizia de a nu-și crea cont pe rețelele de social media a venit din dorința acestuia de a nu ajunge în mediul online. Consideră că nu are timpul și dispoziția pentru a crea content pe social media, și a decis să-i lase pe cei tineri și în pas cu tehnologia să se ocupe de acest aspect. 

„Pe mine nu mă interesează lucrurile care nu sunt adevărate, cumva. Nu prea am timp și dispoziție să stau să postez, așa că am zis să-i las pe alții mai tineri și mai hotărâți să facă treaba asta, iar eu să-mi văd de ale mele. De asta nu cred că mi-am dorit foarte tare să ajung în mediul online.”, a mărturisit Florin Busuioc, într-un interviu viva.ro

„Sper să nu fim înlocuiți de AI”

Inteligența Artificială face deja ravagii în rândul vedetelor. Hackerii au creat diverse filmulețe și s-au folosit de imaginea și vocea vedetelor, pe care au generat-o cu ajutorul AI. Florin Busuioc consideră că această problemă trebuie reglementată prin intermediul unei legi care să ne protejeze pe toți de consecințele AI.

„Nu, eu personal nu mă mă văd înlocuit… Până la urmă, cine ar face un avatar cu mine?! Sigur că mă deranjează foarte tare povestea astea cu tot felul de prostii spuse „cu vocea mea – asta ar trebui reglementată cumva și găsită o lege care să ne protejeze de povestea asta, pentru că nu e în regulă. Sper să nu fim înlocuiți de AI”, a adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net