Cabral, după trei luni de junglă dominicană: „Simt nevoia să iau un an de pauză”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu e deloc uşor să ai mereu energie şi veselie în faţa camerelor de luat vederi! Mai ales când lucrezi sub presiune sau în condiţii de filmare cu adevărat periculoase. Cabral Ibacka (45 de ani) recunoaşte, în exclusivitate pentru Click!, că ultimele luni l-au epuizat şi că îşi doreşte o pauză cât mai lungă!

Cabral a petrecut aproape 3 luni în jungla dominicană
Cabral a petrecut aproape 3 luni în jungla dominicană

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat împreună cu Adela Popescu în Dominicană şi care tocmai s-a încheiat, i-a pus şi lui capac, chiar dacă nu a avut de trecut prin probe dificile, precum concurenţii. Iată ce ne-a dezvăluit în exclusivitate simpaticul prezentator!

Click!: Cum a fost în Republica Dominicană?

Cabral Ibacka: Greu. Acesta este cuvântul potrivit: greu. Greutatea nu a venit dintr-o anumită direcţie, greutatea a fost în general. Pentru că acolo eşti într-un mediu neprietenos complet, eşti cu nişte oameni care trăiesc şi creează conţinut, dar în condiţii de stres. Şi, atunci, nu e o vacanţă, nu e o plăcere. Trebuie să fii foarte atent, pentru că nu vrei nici scandal, nu vrei nici bătaie, nu-i vrei nici pe ei nefericiţi. Sunt câteva chestii pe care trebuie să le îngrijeşti, cumva.

Dar ai avut şi sprijinul soţiei tale, Andreea, care ştiu că îţi este şi cea mai bună prietenă. Asta nu te-a ajutat?

Ba da, a fost perfect că a venit! Altfel nu puteam...

Şi a fost bine şi pentru că ai prezentat împreună cu Adela Popescu, cu care te ştii de atât de mult timp...

Da, fireşte, a contat foarte mult şi asta. A contat foarte mult să ai, nu prieteni, că treaba asta trece de prietenie, e vorba despre parteneriat în care ai încredere 100%!

Împreună cu Adela Popescu a prezentat al doilea sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Împreună cu Adela Popescu a prezentat al doilea sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Eraţi acolo atunci când a venit şi uraganul acela...

Aşa e, ce ne-am mai speriat...

Dar cât eraţi voi în Dominicană, la PRO TV se difuzau încă ediţii noi din cealaltă emisiune pe care o prezinţi, „Ce spun românii?”. Asta înseamnă că înainte să pleci în Dominicană ai filmat foarte mult în avans?

Am ţinut programul normal de filmare. Şi mai avem, încă, ediţii nedifuzate. Nu suntem în reluări şi nici nu o să fim în reluări. Noi dorim, cumva, să avem două sesiuni mari de filmare, în fiecare an. Şi acoperim, astfel, cele patru sezoane. Gândiţi-vă că am trecut, cu siguranţă, de 1.300 de ediţii şi încă mai avem.

«Nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă»

Dar nu iei şi tu o pauză?

Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an...

Şi vei avea pauză şi de la „Ce spun românii”?

Emisiunea, acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir.

Are doi copii cu actuala soție și încă o fată din prima căsnicie
Are doi copii cu actuala soție și încă o fată din prima căsnicie

Ai nevoie de odihnă ca să ai inspiraţie să mai faci faze haioase în timpul filmărilor. Sunt foarte distractive cele în care pui o întrebare, apoi te duci şi nu te mai întorci. Nu prea se prinde lumea ce faci...

Faza cea mai tare e că extrem de mulţi oameni mă întreabă, pentru că nu le vine să creadă, ce se întâmplă în emisiune. „Dar, domnule, cum e? Alea sunt regizate?”. E vorba de emoţie. Unii au nişte emoţii groaznice şi atunci, unii dintre ei vin cu răspunsuri predefinite de acasă... Sunt doar emoţii, adică vorbeşti cu oamenii ăia înainte de filmări şi sunt normali, iar când încep filmările, de stres, se întorc să caute răspunsul în ei şi se închid faţă de exterior, efectiv...

Prietenia cu Adela Popescu, foarte importantă

Cabral şi Adela Popescu s-au întâlnit acum mai bine de 20 de ani, în perioada în care amândoi lucrau pentru Prima TV.

Apoi au fost colegi la postul tv ACASĂ, unde s-au mutat pe rând şi, deşi aveau proiecte diferite, au avut mici interacţionări care au început să clădească o relaţie de prietenie.

Se cunosc de peste 20 de ani
Se cunosc de peste 20 de ani

La acea vreme actriţa juca în telenovela „Numai iubirea”, iar el a prezenta emisiunea „Poveştiri adevărate”.

Prima colaborare pe aceleaşi platouri de filmare s-a întâmplat pentru serialul „Iubire ca în filme” (în anul 2007), unde cei doi au avut câteva replici împreună şi s-au cunoscut mai bine.

Un an mai târziu, în 2008, cei doi au primit pe mână şi prima emisiune pe care au prezentat-o, „În al 9-lea cer”, un show de talente, la acelaşi post.

Andreea a înlocuit-o pe Adela în emisiune. Apoi a devenit soția lui Cabral
Andreea a înlocuit-o pe Adela în emisiune. Apoi a devenit soția lui Cabral

După un sezon Adela Popescu a fost înlocuită cu Andreea Pătraşcu, actuala lui soţie, cu care a jucat şi în serialele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar relaţia de prietenie nu a mai avut nevoie neapărat de colaborări profesionale pentru a rezista timpului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!