Când își botează Nicole Cherry fetița. Noi detalii despre evenimet

Mămica Nicole Cherry radiază de fericire de când fetița ei, Anastasia, a venit pe lume, iar acum va trece din nou prin emoții, de data aceasta la botezul micuței. Iată când va avea loc evenimentul!

Când își botează Nicole Cherry fetița Foto: Instagram
Când își botează Nicole Cherry fetița Foto: Instagram

Marele eveniment e foarte aproape! Deși e ocupată cu viața de mămică și cariera artistică, Nicole își mai face timp și pentru comunitatea ei de pe rețelele de socializare, astfel că le-a răspuns acestora la cele mai cerute întrebări. 

Nicole Cherry, despre botezul fetiței ei

Tot fiind întrebată de admiratorii săi în legătură cu botezul, proaspăta mămică a dezvăluit când plănuiește să organizeze ceremonia de creștinare a Anastasiei. Se pare că la început de an, cântăreața și iubitul ei, Florin Popa, au stabilit când vor face botezul, însă nu se grăbesc să facă și pasul cel mare, nunta. Nicole Cherry, pe numele ei real Nicoleta Ghinea, a devenit mamă anul trecut, în luna noiembrie.

Botezul o să aibă loc după Paște, prin luna mai cred”, le-a dezvăluit Nicole Cherry admiratorilor ei curioși. Nu mai e mult până atunci, așadar cântăreața cu siguranță urmează să se apuce și de pregătiri. Cât despre nuntă, deși surse din anturajul artistei au dezvăluit pentru Click! că ar avea loc tot în 2022, Nicole și partenerul ei nu pare că se grăbesc nicăieri. Sau poate doar sunt extrem de secretoși.

Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie deosebită, dar să revin la forma mea inițială. Vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, spunea Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni TV, atunci când a fost întrebată de căsătorie.

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată prin intermediul unui mesaj inedit, publicând pe Instagram: „O să avem o Cireșică!”. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net