Carmen Harra, predicție sfâșietoare despre Kate Middleton, care suferă de cancer: „Lovitura luată de Kate este dramatică!”

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a emis o serie de predicții referitoare la starea precară de sănătate a lui Kate Middleton, dar și la relația ei cu prințul moștenitor William. Ce a avut de spus Carmen Harra, descoperi din rândurile de mai jos. 

Carmen Harra, predicții despre Kate Middleton / foto: Colaj Click!
Carmen Harra, predicții despre Kate Middleton / foto: Colaj Click!

Casa Regală a Marii Britanii trece prin momente cumplite. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni Regele Charles anunța că are cancer, nora sa lansează un anunț la fel de devastator vineri. Fanii au rămas stupefiați să afle că motivul dispariției prințesei din spațiul public a fost unul de sănătate, contrar speculațiilor apărute până la aflarea veștii că are cancer. 

Carmen Harra: „A intrat într-o familie grea”

În emisiunea sa, clarvăzătoarea a făcut o serie de predicții referitoare la evoluția stării de sănătate a lui Kate. Carmen Harra este de părere că boala este una extrem de progresivă, dar sunt șanse să fie tratată.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea.

Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”, a explicat Carmen Harra în cadrul emisiunii sale.

Kate și William s-au întâlnit într-o altă viață 

Un alt detaliu interesant expus de Carmen Harra face trimiterea la codul de viață al prințesei de Wales care, spune ea, „nu o ajută foarte mult”. Clarvăzătoare mai punctează faptul că întâlnirea dintre ea și soțul ei nu este una întâmplătoare, deoarece s-au întâlnit și în viața anterioară.

„Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun.

Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă.”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net