Ce diferență uriașă de vârstă exista între Oana Roman și Marius Elisei. Fostul soț al vedetei este cu mult mai mic

După o relație de peste un deceniu, Marius Elisei și Oana Roman au ajuns la despărțire. Cei doi au împreună o fetiță superbă, Maria Isabela. Deși foarte puține persoane au crezut că își vor mai acorda o șansă, mai ales că de-a lungul anilor s-au despărțit de câteva ori, ba chiar au ajuns la divorț și după s-au împăcat, alții au fost de părere că, până la urmă, diferența de vârsta și-a spus cuvântul.

Ce diferență imensă de vârstă există între Oana Roman și Marius Elisei
Ce diferență imensă de vârstă există între Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei se numără printre cuplurile din showbiz pentru care diferența de vârstă, în favoarea doamnelor, a fost doar un amănunt nesemnificativ. Foarte puțini au fost cei care au crezut că relația lor va dura, și cu siguranță, Oana Roman a avut de înfruntat critici și ironii legate de vârstă.

Diferență imensă de vârstă dintre Oana Roman și Marius Elisei

Puțini știu că Marius Elisei este mult mai tânăr decât fiica lui Petre Roman. Mai exact, fostul soț al vedetei este cu 10 ani mai mic. „În ciuda a tot și a toate, în ciuda tuturor oamenilor și a lucrurilor, noi suntem unul. La început, nimeni nu prea ne dădea nicio șansă, cred că nici noi. Apoi, totul s-a întâmplat foarte repede și, la mai puțin de un an de când eram împreună, am rămas însărcinată și ne-am căsătorit. Cumva, totul ne-a luat și pe noi prin surprindere, dar ne-am lăsat duși de viață”, spunea Oana Roman, în urmă cu câțiva ani, într-o scrisoare pentru Marius Elisei.

De altfel, deși a fost deranjată la început de comentariile despre diferenţa de vârstă dintre ea şi cel care i-a devenit soț, vedeta și-a arătat întotdeauna susţinerea pentru femeile care au iubiţi tineri.

Când eu mi-am anunţat relaţia cu Marius, toată lumea a început să vuiască că sunt 10 ani diferenţă între noi. Iată că, uite, Elena are un iubit cu 12 ani mai tânăr decât ea. Acelaşi lucru îl face şi doamna Elena Udrea. A anunţat că e însărcinată, ea având deja 44 de ani şi are o relaţie cu un domn mult mai tânăr decât ea”, declara în urmă cu ceva vreme.

Oana Roman a fost căsătorită mai bine de șapte ani cu Marius Elisei și au împreună o fetiță, Isa. Cu toate că separarea nu a fost lipsită de provocări și discuții tensionate, cei doi au făcut tot posibilul să-și protejeze fata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net